2777
2789
عنوان

راه حل سرزده اومدن مادرشوهر (خانمهای با سیاست کمک)

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 67 پست

بیخود خودتو درگیر میکنی،،،مگه خونت چقد بهم ریخته است که جای نشستن نیست،،بنظرم اصلا هیچ کاری نکن اگه گفتن چرا وضع خونه اینجوریه بکو مادر جون من با این دوتا نمیرسم حالا از روز قبل میدونستم تشریف میارید حتما می‌رسیدم کارمو بکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول اینکه فدای سرت اگه شرایط پذیرایی کردنت خوب نیست.

هتل نیست که در هر زمانی میوه و .... آماده باشه.

خونتم کثیف باشه بازم فدای سرت ،با دوتا بچه کوچیک.

ولی با خنده و محترمانه بگو زودتر خبر میدادین ما هم جلوتون شرمنده نشیم و پذیرایی مناسب تری میکردیم ازتون.

چقد خوب خدارو شکر کن که یه ساعت قبلش خبر میده ،من چی میاد پشت در ،درو باز میکنم میبینم مادرشوهرمه ،کاش مادرشوهر منم عقلش به مادرشوهر شما می‌رسید. واقعا درمونده شدم آنقدر بدم میاد از این کارش،نفرت دارن ازش

آخه دومی رو به خواست خودم باردار شدم بعد دوتا از جاریام گفتن زود نبود الان بچت هنوز کوچیکه؟؟ من اون ...

کلا باید همیشه آدم قبلش هماهنگ کنه من خونه خواهرم میخوام برم از یک هفته قبلش خبر میدم حتی میگم یه روز که برات نیسره خودت تعیین کن من بیام جایی بخوایم بریم هک همیشه بین ما رواج داره مه حتما هماهنگ کنیم حتی شده یکساعت قبلش همینجوری اصلا بین ما قفله یکهو بریم خونه کسی همون یکساعت هم شده قبلش خبر میدن ولی خوب بازم درست نیست حداقل چند ساعت قبل باید خبر بدن و بهتره از روز قبل خبر بدن

تو که همه کار میکنی ،یه جارو برقی کشیدن انقدر سخت هم نیستاااا

جاروبرقی از جارو دستی که راحت تره

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وایسا!✋داری رد میشی یه نگاه به امضام کن. نگاه کردی؟ جون من؟ چه بچه خوب و حرف گوش کنی هستی! 😘 حالا که انقدر خوبی یه صلوات بفرست. فرستادی؟ بابا تو دیگه کی هستی خیلی دمت گرمه. 🤩 حالا میشه یه سلامم به امام زمانمون (عج) کنی و لبخند بزنی؟ 🙂 مطمئنم خیلی خوشحال میشه یادش کنی. ☺️ دیگه خیلی مشتی شدی بام رفیق شدی یه کار دیگه هم بکن. 🙃 لطفا سعی کن برای خوشحالی امام زمان (عج) یه قدم هرچند کوچیک تو زندگیت برداری. 🫂 سخته ولی تو برای منه غریبه اینهمه ارزش قائل شدی متنم رو خوندی، بد نمیشه یکم بری دنبالش ببینی خدا تو قرآن چی گفته ائمه چی گفتن شاید بتونی به حرفشون عمل کنی 🌱 اونا جز خوبی چیزی برای ما نمیخوان 🫶 اگرم حال نداری بری بخونی عیب نداره، چندتا کاری که میدونی عمل کن. 😉 از هر ده باری که خواستی گناهی کنی یه بارشو انجام نده، از جایی رد میشی آشغال زمین نریز، تو خیابون لبخند بزن، یه گناهو برای سه روز یا یه هفته انجام نده مثلا دروغ نگو، شب جمعه ها یه خط قرآن بخون، چمن رو لگد نکن، از همین کارای کوچیک که از پس هرکسی برمیاد :) با نیت هدیه ثوابش به امام زمان (عج) 🌱 میشه برای سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستی🤗🌹
تو که همه کار میکنی ،یه جارو برقی کشیدن انقدر سخت هم نیستااااجاروبرقی از جارو دستی که راحت تره

شاید ندارن

دیگه رمق برا آدم نمیمونه همه کار شاید کمر درد یا دست درد داره 

آخه دومی رو به خواست خودم باردار شدم بعد دوتا از جاریام گفتن زود نبود الان بچت هنوز کوچیکه؟؟ من اون ...

حرف بزنن مگه مهم هستن

واقعا اونها باید برای بچه دار شدن شما و همسرت زمان تعیین کنن

دوست داشتی تفاوت سنی شون همین قدر باشه یا شاید دوست داشتی الان بچه بیاری چون پنج سال بعد حوصله بچه داری نداشتی و....

به جاری چه مربوط

خواهر شوهرم گفت فعلا بچه دوم نیار گفتم دوست داشته باشم میارم حتی به شوهرم هم گفت من گفتم جلو داداشت هم میگم به تو ربطی نداره من قرار بیارم دخالت نکن

کاری ک گفتم بکن چای با دوتا میوه بیار بعد بشین خونه تمیز کردن نه حرفی نه چیزی بعد از خستگی بزنگ شوهرت بگو از بیرون شام بخر دیگه نمیاد

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

یه بار امتحان کن جارو رو روشن کن ببین بچه ت میشینه یا نه چون اکثرا بچه ها با صدای جارو و سشوار میشینن و ساکت میشن

بیخود خودتو درگیر میکنی،،،مگه خونت چقد بهم ریخته است که جای نشستن نیست،،بنظرم اصلا هیچ کاری نکن اگه ...

خونه به هم ریخته هم بی احترامی هست هم شخصیت خود آدمو زیر سوال میبره یعنی بدیهی ترین رفتارهای اجتماعی هم متاسفانه در حال نابودیه مهم نیست اون شخص مادرشوهر ایشونه یا مادرش بهرحال عضو اون خانواده نیست و خود آدم در درجه اول شرمنده میشه یعنی اینجا از این حرفا آدم هنگ میکنه به کجا رسیدیم