2777
2789
عنوان

همسر شماهم خودش با دختر حرف بزنه اداب معاشرته شما با پسر نه

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 38 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ک با پسرا بگو بخند و شوخی میکنم شوهرم هیچی نمیگه میگه بهت اعتماد دارم باید ادم اجتماعی باشی

ایشونم تا چند وقت پیش همینجوری بود

حتی میبینه من تو بیمارستان یا دانشگاه با پسرا بگو بخند میکنم خب بلاخره همکار و همکلاسین من هرروز دارم یمبینمشون هیچییی نمیگه همش میگه تو دختر خوبی هستی من از عمق وجود اعتماد دارم

یهو اینجا پرید بهم خودمم تعجب کردم چش شد😐😂شاید چون اندکی جذاب بود😂😂

ایشونم تا چند وقت پیش همینجوری بودحتی میبینه من تو بیمارستان یا دانشگاه با پسرا بگو بخند میکنم خب بل ...

احتمالا پسره جذاب بوده حسودیش شده منم برادرشوهرم بدنسازه بعضی وقتا پیرهنشو در میاره شوهرم باهش دعوا میکنه خخخخخ

شوهرش نمیدونه چی کار میکنه؟

نه بابا شوهرش خیلی ادم یجوریهه

اونسری رفته بودیم پیششون دختر اومد به شوهرم دست بده شوهرم جا خالی داد که من به دختره دست بدم 

شوهر با لبخند به خانمش نگاه کرد یا جلو شوهره برگشته میگه استاد من واقعا شمارو دوست دارم اصلا تو دانشگاه انقدر استاد با سطح علمی بالا ندیده بودیم مرده هم میگه اره خانمم همش ازتون تعریف میکنه😐😐😐😐