2777
2789
عنوان

هنوز از شوهرم به خاطر حرفش از نامزد قبلیش دلخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 40 پست
یعنی هر کسی حجابش مورد پسند همسر شما نباشه بی حیا و تو خیابون ریخته و بی خانوادست ؟واقعا عجیب آدمیه ...

نه عزیزم اگه منظورش این بود که با منی که قبلشم بی حجاب بودم ازدواج نمیکرد خانواده دختره دین زده بودن و کلی اهانت میکردن مثلا روز عاشورا مشروب مبخوردن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا که فکر میکنن از دماغ فیل افتادن و همه به درد نخور و هرزه هستن جز خودشون

اسی خودش هم از شوهرش جالب‌تره ادعا داره از یه خانواده مذهبیه ولی پوشش سرش آزاده 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

اصن بلد نیستید باهم حرف بزنید 

دوتاتونم رفتار و طرز فکرتون اشتباهه

شما سعی آدم امن زندگی شوهرت باشی هر چیزی رو از توش یه چیزی درنیار که بابتش ابراز ناراحتی کنی

مردا از غر و ایراد گیری بدشون میاد

کجا گفته عاشق نامزد قبلیم بودم؟! فقط حرفشو زده نگفته که اون خوب بوده

اینجوری میکنی دگ شوهرت پیشت هیچی نمیگه ها

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
چرا؟

عزیزم به نظرم اون خواسته میزان مهم بودن خواستش رو بگه نشون بده چقدر براش مهمه این مسئله یکم حق داری دلخور بشی به خاطر حس زنانه ولی اونم منظور بدی نداشته گلم خودتو الکی اذیت نکن مهم اینه دوست داره 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
عزیزم به نظرم اون خواسته میزان مهم بودن خواستش رو بگه نشون بده چقدر براش مهمه این مسئله یکم حق داری ...

مرسی عزیزم

بعدشم کلی گفت به خدا تو برای من دنیای دیگه ای هستی اون کجا تو کجا من فقط خاستم بگم اگر اون زندگیو میخاستم وایستاده بودم دیگه

مرسی عزیزمبعدشم کلی گفت به خدا تو برای من دنیای دیگه ای هستی اون کجا تو کجا من فقط خاستم بگم اگر اون ...

اره گلم الکی واسه خود مسئله نساز همچین زندگی ارزو هر زنیه ها شوهر من بببینی روزی هزار بار جلو شوهرت سجده میکنی 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک