2777
2789
عنوان

رفتم با خواهرش اشنا شدم کاش نمی‌شدممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 72 پست
حالا خواهره دروغ گفته.رل جونت چشم نداره تشخیص بده که کی چاق تره؟چطور خواهرشو وزن کردی؟

خودش بهم گفته قد وزنشو

هی خواهر

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه بیشعوروبدجنس خواهره ازالان داره خودشونشون میده

بخدا از نظر قیافه ازش بهترم

ولی نمیدونم چشه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
عه سلام .ممنونم .شما خوبین؟ شما رو کجا دیدم؟😂

قربونت چن تا تاپیک‌دیدم با نمک چت میکردین تاپیک طنز بود فک کنم چقد دنبال کاربریت گشتم خوشوقتم عزیزم 

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍

اسی برای منم اتفاق افتاد

ی بار به خواهرش گفتم میشه پیراهنتو بپوشم ببینم بهم میاد یا نه؟

قشنگ چند سانت بهم کوتاه بود اما به ایشون تا نوک زمین بود. اصلا به روشون نیار در عمل انجام شده بزار 

اره خواهره حسوده دوست نداره داداش شو تقسیم کنه حتما برادرش خرید میکنه براش میترسه اونو از دست بده

وقتی می‌فهمه داداشش اومده دنبالم یا چیزی خریده یا رفتیم دکتر سکته می‌کنه خوبع ازمون۵ سالم بزرگتره مریضضض

اره خواهره حسوده دوست نداره داداش شو تقسیم کنه حتما برادرش خرید میکنه براش میترسه اونو از دست بده

وقتی می‌فهمه داداشش اومده دنبالم یا چیزی خریده یا رفتیم دکتر سکته می‌کنه خوبع ازمون۵ سالم بزرگتره مریضضض