2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا فکر میکنی فیکه.عزیزم چون خودت اینجوری نیستی فکر نکن بقیه هم نرمالن .خدا نصیب گرگ بیابون هم از ای ...

دقیقا 

از این دخترایی که کمبود خونه پدرشون میخوان هر طور شده خونه شوهر جبران کنن🤣

دقیقا از این دخترایی که کمبود خونه پدرشون میخوان هر طور شده خونه شوهر جبران کنن🤣

عزیزم از تاپیکم برو لطفا 

خداروشکر مثل بعضیا عقده ندارم

خانوادم هرچی خواستم برام فراهم کردن 

همین ماشین نامزدمو هم بابام بهش فروخته 

اونا باید بدونن که دخالت باعث دعوا توی زندگی ما میشه

ببین دختر خوب

یه دقیقه فکر کن بعد جواب بده

الان این چه جمله ای بود گفتی؟؟؟؟

شاید اصلا دوست داره دعواتون بشه؟ کنترل خشم که بلد نیستی؛ کنترل شرایط زندگیتم بلد نیستی؟

خیلی خیلی خیلی خیلی بی سیاستی

خدا کمکت کنه

آره من نمیخوام زنگ بزنه ب شوهرم هم عصبی شدم که چرا گفتی بهش میریم خرید الان واس دخترش زنگ میزنه میگه ...

خب بهش بگه میرم خرید مگه چه اشکالی داره ..ما خودمون هم عروس. داریم تازه با ذوق میان خرید هاشون رو هم نشون میدن.خودتو بذار جای اون اگر خودت پسر نصیبت بشه واقعا این رفتار ها واست قابل تحمل..این همه سال زحمت می‌کشه مادر واسه بزرگ. کردن فرزندش .اونم تو عقد این کاراااااا...عجب شوهر صبوری داری ..دمش گرم ..والا ما همون‌طور که مادر خودمون رو دوست داریم به مادرشوهرمون هم احترام می‌ذاریم.چی بگم والا!!!