2777
2789
نه اول کاری چیه یک سال و نیمه عقد هستیم اینا هر کجا رفتیم دخالت کردن از مشهد بگیر تا شمال و تهران و. ...

ببین منم از این مشکلات مشابه زیاد دارم تازه شوهرم از بچگی تا یه هزاری از پدر مادرش نگرفته همش خودش کار کرده از خونه تا ماشین تا کلللل هزینه عقد و عروسی و طلا و لباس و خلاصه همه چیییز بعد جالبیش اینه دخالت هم میکردن 

ولی نمیشه با رفتارهای هیجانی و عصبی جواب داد چون مشکلات زیاده و توی هر زندگی هم هست 

یه سوال دیگه اسی

هزینه خریدا را چقدرش پدر یا مادر کمک میکنند؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تویی وجدان خودت .من انقدر بی آزارم قوم شوهر که هیچی اون محله همه سرم قسم میخورن پای خانواده شوهرم بش ...

قوم شوهرتونو و همسایه هاتونو ار نزدیک ندیدم چیزی در این مورد ندارم بگم ببخسید 

ببین منم از این مشکلات مشابه زیاد دارم تازه شوهرم از بچگی تا یه هزاری از پدر مادرش نگرفته همش خودش ک ...

اصلا بهمون کمک نمیکنن 

شوهرم خودش وضعیتش خوبه وسایلای خونه رو هم شوهرم میگیره جالبش اینجاست میگن زیاد خرج نکنید خب مگه پولشو شما میدید 

بخدا خود نمایی نباشه همه چی هم گرونه خریدای من بیست میلیون گرفته چیزای سنگین هنوز مونده واسه یلدا بگیریم 

باباش و مامانش گفتن چخبره شوهرم گفت من هرچی واسه زنم خرج کنم بازم کمه

بچه نیستم عزیز زندگیمو دارم اداره میکنم چون این زندگی ما دوتاس نه زندگی سه نفر

داری با دست خودت تیشه به ریشه اش میزنی

از طرفی ام فک میکنی خیلی سرزبون داری و حالیته

این اوضاع رو بدتر میکنه

اگه زندگیتو دوست داری؛ راه و روشش رو هم یاد بگیر.

بلبل زبونی تو رو به جایی نمیرسونه

عصبی شدم داد زدم مامانت چرا زنگ زده اونم میگف داد نزن منم گفتم صداتو ببر دارم حرف میزنم با مشت کوبید ...

داری با رفتار بچگونت زندگیتو خراب میکنی

دخترساروی،،،۱۹ شهریور۱۴۰۴