2777
2789

من هنوز تازه میخوام روانشناسی بخونم

یعنی از بهمن

به نظرتون از الان کارگاه و دوره شرکت کنم؟

مثلا سایت فرامدرک 

دوره های مثبت گرا یا آسیب شناسی و درمان اعتیاد و...داره

با اساتید خارجی

و مدرک بین المللی

از الان خوبه که تو این دوره ها شرکت کنم و مدرک داشته باشم؟؟؟

یا بزارم یکی دو سال از دانشگاهم بگذره بعد

نظراتتون رو بگید

زوده هنوز ۲سال برو یه کم تئوری بخون بعد شروع کن بعدشم اول باید مسیرت رومشخص کنی بعد طبق اون کارگاه ودوره های متفاوت شرکت کنی چون هزینه هاشون کم نیست

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

وای نه بابا. اصلا نمیخواد. تو برو ثبت نام کن هرچی لازم باشه خود استادا میگن شرکت کنی اصلا شاید خودشون رایگان برات بزارن بعدم اینا مال سالای اخره

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حقیقتش من دوران دانشجویی کارگاه هام رو گذروندم 

اما چون دوره دانشجویی بودم چیز درستی یاد نگرفتم 

و میگم کاش بعدا می رفتم 

ولی خب یک سود خوبی هم که برام داشت، بعد از فارغ التحصیلی یک عالمه کارگاه گذرونده بودم و تو اوضاع شلوغ بعد فارغ التحصیلی نمی خواست ذهنم رو مشغول گذراندن کارگاه کنم 

ولی خب الان که روانشناسم بیشتر برام تعیین شده که چه کارگاه هایی به دردم می خوره 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
زوده هنوز ۲سال برو یه کم تئوری بخون بعد شروع کن بعدشم اول باید مسیرت رومشخص کنی بعد طبق اون کارگاه و ...

من زیاد اهل مطالعه کتابم

یکسری دوره ها خودشناسی و شفا کودک درون و ... هم شرکت کردم

یعنی اینطور نیست که اصلا از روانشناسی سر در نیارم

برای همین دوست داشتم اطلاعات عمومیم رو از الان بالاتر ببرم

و درکنارش هم یکسری مدارک بگیرم

من زیاد اهل مطالعه کتابمیکسری دوره ها خودشناسی و شفا کودک درون و ... هم شرکت کردمیعنی اینطور نیست که ...

این خیلی خوبه که اهل مطالعه هستی اماباید یه کم تئوری بخونی کارگاه های تخصصی رو سال بعد حداقل‌ بری این نظرمنه حالا هر جور خودت میدونی 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

حقیقتش من دوران دانشجویی کارگاه هام رو گذروندم اما چون دوره دانشجویی بودم چیز درستی یاد نگرفتم و میگ ...

آخه میدونید من قصدم اینه پیام نور لیسانسم رو بگیرم

چون بچه کوچیک دارم و هرروز نمیتونم سر کلاس ها حاضر باشم

برای همین میخوام در کنار پیام نور یکسری کارگاه ها و کلاس ها آنلاین معتبر هم شرکت کنم

به نظر شما از الان زوده؟

چون بالاتر هم گفتم اینطور نیست که از روانشناسی اصلا سر در نیارم

برای همین قصدم این بود دوره های سبک روانشناسی مثل ذهن آگاه و مثبت گرایی و تاب آوری و اینطور مسایل رو دوره ببینم

که هم به قوی شدن شخصیت خودم کمک میکنه

هم اطلاعات عمومیم میره بالا

و هم مدرکش رو میگیرم

شما هم نظرتون رو میگید

با توجه به اینکه روانشناس هستید

پس خیلی بهتر میتونید تجربتون رو در اختیارم بزارید🙏

من زیاد اهل مطالعه کتابمیکسری دوره ها خودشناسی و شفا کودک درون و ... هم شرکت کردمیعنی اینطور نیست که ...

این دوره هایی که اسمش بردی اشغال بدرد نخورن اگه روان‌شناسی واقعا بلد بودی خودتو تو دام اینا نمیینداختی ک شر ور میگن پول میگیرن

این دوره هایی که اسمش بردی اشغال بدرد نخورن اگه روان‌شناسی واقعا بلد بودی خودتو تو دام اینا نمیینداخ ...

شما الان خودت روانشناسی خوندی؟

خیلی ممنون از نظر محترمانه و مودبانه شما😊🙏

آخه میدونید من قصدم اینه پیام نور لیسانسم رو بگیرمچون بچه کوچیک دارم و هرروز نمیتونم سر کلاس ها حاضر ...

پس اگر آگاهی های پیش زمینه ای دارید که اگر توی کارگاه ها درک مفاهیم براتون آسون باشه 

زود نیست و باعث میشه زودتر هم بیفتید روی روال 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹