2777
2789
عنوان

خودکشی تنها راه یه ک مونده برام

| مشاهده متن کامل بحث + 1819 بازدید | 130 پست
بالاخره باید تمام جوانب رو بسنجی تااین تصمیم بزرگ رو بگیری

درسته واقعا ممنون ک انقد وقت گذاشتی و دلی راهنمایی کردی تموم شماهایی ک تلاش کردید کمکم کنید ک تصمیم درستی بگیرم امیدوارم انرژیش صدبرابر به زندگیتون برگرده دنیا به آدمای خوبی مثل شما احتیاج داره❤️

حساس نشو کاربری دست سه نفره :/
میدونم عزیزم اما شوهرم ترس از دست دادنو تا باحال تا این حد تجربه نکرده بود آدمی بود ک گفتم اگ کارمون ...

عزززیزم چرا پس توجلسات مشاوره جا زد؟

قبول کن که رویاپردازی و احساسات برات خیلی پررنگه

من اصلا نمیگم برگرد یا نه

من میگم یکیدوجلسه برو تنها مشاوره

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو تاپیک قبلیت خوندم ک نوشتی اعتیاد ب هرویین داره این آدم ب درد زندگیت نمیخوره گولشو نخور

هرویین نبود من از رل سابقش شنیدم و حرفشو باور کردم ک اینطور نبود

درسته واقعا ممنون ک انقد وقت گذاشتی و دلی راهنمایی کردی تموم شماهایی ک تلاش کردید کمکم کنید ک تصمیم ...

ممنونم عزیزم.خوشحالم تونستم کمی کمک کرده باشم❤️❤️❤️❤️امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرید👌🏻👌🏻

هرویین نبود من از رل سابقش شنیدم و حرفشو باور کردم ک اینطور نبود

خودتو خیلی درگیر کردی 

بنظر بهش بگو من نمیتونم فعلا تا تموم شدن طلاق  کنارت باشم دارم دیوونه میشم و کشش ندارم

اونم اگه دوستت داشته باشه اجبار نمیکنه 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  
هیچوقت سرزنش نکنید دنیا خیلی سختگیره.قبول دارم رفتارشون درست نبوده ولی الان که تو لغزنده ترین جای زن ...

حق داره ک اینو بگه ولی میدونی منم یروز یکیو اینجوری قضاوت کردم گفتم مگه زن می‌ره خیانت میکنه؟گفتم من اگ جای شوهرش بودم هیچوقت نمیبخشیدمش. ولی خب کارما منو تو شرایط اون آدم گذاشت و من دردشو حس کردم. من هروقت کسیو قضاوت کردم سرم اومد و تصمیم گرفتم هرچیم ک شد به خودم اجازه ندم کسیو سرزنش کنم خیلی درد داره وقتی میفهمی داستان تکرارین فقط جای شخصیت‌ها عوض میشه و ممکنه نفر بعدی خودت باشی

عزززیزم چرا پس توجلسات مشاوره جا زد؟قبول کن که رویاپردازی و احساسات برات خیلی پررنگهمن اصلا نمیگم بر ...

هزینشو ندارم  الان ولی در اولین فرصت سعی میکنم برم

حق داره ک اینو بگه ولی میدونی منم یروز یکیو اینجوری قضاوت کردم گفتم مگه زن می‌ره خیانت میکنه؟گفتم من ...

بله متاسفانه همه ماها جایی ناخواسته قضاوت نادرست میکنیم و بعد هم ضربه همون جمله هارو میخوریم.ازش به دل نگیر برای بچت ناراحت شد ❤️❤️❤️

بله متاسفانه همه ماها جایی ناخواسته قضاوت نادرست میکنیم و بعد هم ضربه همون جمله هارو میخوریم.ازش به ...

نه ناراحتی من از بقیه نیس از خودمه. من اگ اومدم و راجب این موضوع تاپیک زدم خودمو برای شنیدن هر حرفی آماده کرده بودم 

من جای تو بودم اصن به این چیزایی که گفتی فک نمیکردم فقط به این فک میکردم پسره از لج اینکه ولش کردی بره به شوهرت بگه یا شوهرت شماره اون پسره رو برداره پیداش کنه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
من جای تو بودم اصن به این چیزایی که گفتی فک نمیکردم فقط به این فک میکردم پسره از لج اینکه ولش کردی ب ...

آره اینم هس تازه فک کنم شوهرم شمارشو برداشته باشه میگم ک همه چی دس به دست هم داده