2777
2789
عنوان

خودکشی تنها راه یه ک مونده برام

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 54 پست
تا تهش بخون بعد خودتم میگی تو چرا زنده ای

تهش هرچی باشی ازمن بدتر نیستی که هم شوهرم اعتیاد داره هم بهم خیانت کرده هم بی پوله هم خانواده ام جوری نیستن که بتونم دوباره بگردم جدا شم..ای بابا عزیزدلم از دلم خبرنداری منم کوهی از دردم اما راه چاره تو ن نیس اگه بود من همین مدتها پیش خودمو کشته بودم ...وقتی میدونم تحمل آتیش جهنمو وعذاب اخرتم ندارم صبرمیکنم تا عزرائیل خودش بیاد ...

بعد از چند وقت اومد پیام داد و گفت ک خیلی دوسم داره و جرعت نکرده بهم بگه و گفت ازم فاصله گرفته ک این حسش کمرنگ بشه ولی نشده و اونم نتونسته بیشتر ازین حرف دلشو مخفی کنه. و هی کلیپ عاشقانه می‌فرستاد و منم دیگه نتونستم مخفیش کنم و حسمو بهش گفتم و با این آدم وارد رابطه شدم

حساس نشو کاربری دست سه نفره :/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از یه طرف حس عذاب وجدان از خیانتی ک بهش کردم نمی‌ذاره برگردم بهش. از یه طرف به این فک میکنم دخترمو بی پدر کردم و تو این مدت از لحاظ روحی از دست خانوادم چقد اذیت شد. از یه طرف کسی ک دوسش دارم

از یه طرفم من میخواستم بعد جداشدن بشینم دخترمو بزرگ کنم ک پدرم سر همین یه حرف جوری زد تو سرم ک تا شب زیر سرم بودم.گفت باید بعد از طلاق ازدواج کنی، شوهرمم گفت ازدواج کنی بچه رو میگیرم منم ک این وسط به شدم و تنها فرارو تو مرگ میبینم

و مث دیوونه ها با خودم حرف میزنم انگار دو نفر تو وجودمه ک جفتشونم باهم دعوا دارن دارم متلاشی میشم کاش زندگیم اینطور نمیشد. بعضی وقتا فقط مرگ جوابه. امروز دادگاه داشتیم شوهرم زمین تا آسمون تغییر کرده اون پسریم ک باهاش حرف میزنم مث چی بهم دل بسته و تا ته ایندشو با من تصور می‌کنه منم ک اینجوری گند زدم به زندگی هممون

چرا خودکشی آخه هییییییچ مرررردی ارزش این کارهارو نداره فکر نکن حال ماهم خوبه ولی مجبوریم ادامه بدیم ...

اگه کامل خونده بودی اینو نمگفتی

چرا خودکشی آخه هییییییچ مرررردی ارزش این کارهارو نداره فکر نکن حال ماهم خوبه ولی مجبوریم ادامه بدیم ...

من میفهمم چی میگی میگم ارزش نداره به خدا....هیچی تواین دنیا ارزش نداره باور کن من الان تهههههه خطم توزندگی ام بگم برات باخودت میگی به چه امیدی زنده است واقعا! به خدا اینقدر حال روحی ام خرابه ولی چرا خودت وازاین ببری آخه حیف تو نیست 💔

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔