اول مرغتو وقتی خامه توی آب نمکی ک نمکش زیادو در حال قل زدنه بنداز.. یه ۵ ۶ دقیقه ک گذشت دربیار بزار تو آبکش..
بعد تو ماهیتابه با زعفرون و نمک و یکمی زردچوبه تفت بده. اما اصلش زعفرونه
بعدک قششنگ تفت دادی توی قابلمه پیازرو نگینی تفت بده
یه قاشق غذاخوری رب هم بریز باهاش بازردچوبه و فلفل سیاه و نمک تفت بدهبااب گرم قاطی کن و مرغارو بنداز توش
بعد هویج و فلفل دلمه ای خوردکن قشنگ بریز توش
نیم ساعت ک گذشت یک قاشق غذا خوری سرکه سیب یه قاشق غذا خوری ابلیمو بریز
پنج دقیقه مونده زیرشو خاموش کنی یکم دیگه زعفرون دم شده بریز توش
(این مرغ مجلسی خیییلی خوشمزه ست)