2777
2789
عنوان

بچه ها چرا انقد مرغ های من بد مزه و گنده اینجوری درست میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 24 پست
اینو یه بار امتحان کن پشیمون نمیشی اول مرغاتو یک ساعت قبل با نمک فلفل سیاه و زرد چوبه بزن قشنگ بمال ...

چشم حتما اینار اینجوری درست میکنم اگه خوب شد کلی دعات میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول مرغتو وقتی خامه توی آب نمکی ک نمکش زیادو در حال قل زدنه بنداز.. یه ۵ ۶ دقیقه ک گذشت دربیار بزار تو آبکش..


بعد تو ماهیتابه با زعفرون و نمک و یکمی زردچوبه تفت بده. اما اصلش زعفرونه

بعدک قششنگ تفت دادی توی قابلمه پیازرو نگینی تفت بده

یه قاشق غذاخوری رب هم بریز باهاش بازردچوبه و فلفل سیاه و نمک تفت بدهبااب گرم قاطی کن و مرغارو بنداز توش


بعد هویج و فلفل دلمه ای خوردکن قشنگ بریز توش

نیم ساعت ک گذشت یک قاشق غذا خوری سرکه سیب یه قاشق غذا خوری ابلیمو بریز 


پنج دقیقه مونده زیرشو خاموش کنی یکم دیگه زعفرون دم شده بریز توش

(این مرغ مجلسی خیییلی خوشمزه ست)

اینو یه بار امتحان کن پشیمون نمیشی اول مرغاتو یک ساعت قبل با نمک فلفل سیاه و زرد چوبه بزن قشنگ بمال ...

چشم حتما اینار اینجوری درست میکنم اگه خوب شد کلی دعات میکنم

منم چند سال بود همین مشکل رو داشتم 

یه ویدیو دیدم گفت که مرغا رو تو آب و نمک بخیسونی ..حالا من اون کارو میکنم 

هر مدل مرغ بزارم خوشمزه میشه

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
یعنی چه جوری دقیقا

آب و نمک و قاطی میکنم مرغا رو چند ساعت قبل پخت میزارم توش 

برنج رو چطور خیس میکنی،آب میریزی و نمک 

مرغا رو هم همین طور

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔

اول باید با پیاز حتما سرخ کنی ک بوش گرفتع بشه

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢

من همیشه اول مرغم رو با پیاز و فلفل. دلمه ای وچند تا دونه سیر و ی کم زردچوبه ویکم آویشن میذارم آبپز میشه خیلی هم آب نمی‌رم که له بشه وقتی لب پز شد سرخ میکنم و رب گوجه میریزم بعد باقی مونده آب مرغ رو صافی رد میکنم میریزم روش

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز