2777
2789
عنوان

چکار کنم عادت بدم رو تو رانندگی ترک کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 37 پست
خب توضیح بده

ممکنه خسارت وارد بشه . اعصاب هر دو طرف خوردار بشه . بکش کنار بذار رد شده چون هفت ماهه به دنیا اومده لابد... حادثه یکبار اتفاق نیفته ها.... خدایی نکرده اون مرد از تو لجباز تر بود یا در حالت عادی نبود چون مردا غیرقابل پیش بینی هستن خدایی نکرده کار به جاهای باریک کشبد

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نباید اینکارو کنیهمسر منم مثل شماست اگر موردی ببینه بی خیال نمیشه تا انتقام بگیرهاتفاقا من تازه رانن ...

ببین اقایون تا وقتی که حس کنن رانندگیت ضعیفه مشکلی ندارن راخم بهت میدن، اما اگه ببینن یه خانم از خودشون راننده تره حالشون بد میشه

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
ببین اقایون تا وقتی که حس کنن رانندگیت ضعیفه مشکلی ندارن راخم بهت میدن، اما اگه ببینن یه خانم از خود ...

اره من خیلی روزانه میبینم این مواردو البته بیشتر درخواست کورس گذاشتن دارن 

خب یه خورده اهمیتتو بیار پایین نسبت به مرداغرور و لجبازیتو بیار پایین کار یبار میشه یبار خدایی نکرد ...

اره خدایی راست میگی 

شوهرم که میاد کنارم نصیحتم کنه میگم ای بازم ضدحال اومد ولی ته دلم هم میترسم چون چند وقت یکی از فامیلامون ک ته رانندگی بود ب طرز فجیعی تصادف کرد و تمام

حالا من برام مهم نیست کی چی میگه ۱۸ ۱۹  سالگی گواهی نامه گرفتم

سال ۸۸ یا ۸۹ بود بعد اولین بار که یکی خیلی اذیتم کرد یه پسری بود با موتور از کنارم رد شد یه تف انداخت رو شیشه در حالم بد شد چقدر گریه کردم یه بارم بایکی تصادف کرده بودم آقاهه انقدر بهم توهین کرد داد بیداد کرد بعد حمله کرد سمتم منم ترسیدم اومدم سرمو ببرم عقب با صورت خوردم به ماشینم صورتم باد کرد ولی پلیس اومد انقدر زد پسر رو بعدم پسره دنبالم بود ازم رضایت بگیره 😂😂😂😂

ولی خاطره خوبم دارم یه بار به یه موتوری بنزین دادم کلی ازم تشکر کرد یه بارم یه خانواده ماشبنشون خراب شده بود نگه داشتم گفتم کمکی ازم برمیاد ایشونم گفت میشه خانمم و بچمو برسونید تا یه جایی بچه شونم کوچیک و فوق العاده شیطون سوارش کردم کل تنظیمات ضبط و کولر رو زده بود به هم کل داشبوردمو خالی کرده بود کف ماشین😂😂😂😂😂

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

چند وقت پیشم تو جاده چالوس اومدم بزنم کنار پسرم جیش داشت یه پیرمردِ کلی بهم حرف زد 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خب پسرم جیش داشت چیکار میکردم😐🤪

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
چند وقت پیشم تو جاده چالوس اومدم بزنم کنار پسرم جیش داشت یه پیرمردِ کلی بهم حرف زد 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️خب ...

خیلی بی اعصابن 

ولی بینشون مشتی هم هست 

حالا من یه بار وسط خیابون مجبور شدم نگه دارم بچم جیش کنه  دوتا اقا فکر کردن مشکل برام پیش اومده اومدن کمکم کنن دیدن بچه رو دارم جیش میگیرم معذرت‌خواهی. کردن رفتن😂