2777
2789
عنوان

دعوای منو شوهرم بیایددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1683 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چوت بچه ای سو استفاده میکنه . منم ۱۸ سالمه   بچه عم دارم ی توصیه بهت میکنم هیچوقت فعلا تا چن سال ازش بچه دار نشو چون اگ خدای نکرده بعدا بخای جدا بشی   عذاب وجدان برای بچت نمیزاره  همش دیگ باید زجر بکشی.

باز خوبه ت جهزیت کما من ک اصلا ندادن  .

درس نخوندی دیگ؟

ما معنی صبریم ک ایوب نداند.

اون مرد ۳۱ساله دیگه خوشی و تفریح و هیجانات زندگیشو رد کرده...

شما تازه رسیدی به اون نقطعه هیجانات زندگی و....

هیچ وقت همسرت نمیتونه درک کنه..

چون رد شده از اون دوره 

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

چوت بچه ای سو استفاده میکنه . منم ۱۸ سالمه بچه عم دارم ی توصیه بهت میکنم هیچوقت فعلا تا چن سال ازش ...

جهیزیم خیلی زیاده بخدا خیلی هچیکس اونقد نداده 

درس نزاشت بخونم

۳۱ سالشه دختر۱۶ ساله گرفته جهیزیه انچنانی ام میخواد عجب رویی داره اون الان باید خاک کف پاتو سرمه چشاش کنه ک بهش بله دادی خودتو انقد نیار پایین اگ فک میکنی آیندا نداری طلاقتو بگیر برو درستو بخون خودت خودتو ب یه جا برسون 

خیلی بده تاحالا هزار بارم کتکم زده ولی گذشت کردم

پسرای روانی و خانواده هاشون میگن براش زن بگیریم از شرش راحت شیم بیچاره زن اعصاب و روانشو باید برای تربیت پسر مردم فدا کنه اخرشم همچی برای مرد روانی هست 

یسال نامزد بودیم همین بود همیشه میگفت فقط حرف من پشت پدر مادرتم در نیا

میگم که هنوز اول راهی. زندگی متاهلی سراسر تجربه است اگه اومدی که زندگی کنی،باید زندگیتو بسازی.اگه تصمیم به جدایی داری ،این کارو بکن چون از الان بازنده ای.

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا