2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خدا کنه آنقدر ک تحمل صبر ندارم ولی گفتم حداقل از موعودم رد کنه چون موعدم ۳۰روزس

زود بری ازمایش باید چند بار تکرارش کنی 

من زود فهمیدم

تا الان ک ده هفته ام 5 بار فقط سونو دادم 

همشم بی فایده چون همش زود بوده

مجبور شدم هی ازمایش تکرار کنم

زود رفتم گفت مشکوک ب خارج رحم

بعد گفت جنین نیست

بعد گفت قلب نداره

دوباره ام گفت قلب نداره

بار بعد قلبش تشکیل شد تازه در اصل باید کلا 2 بار میرفتم

مثبتههههه خانوما ترو خدا واسه منم دعا کنید مثبت بشه ۳ روز مونده ب موعدم هنوزمنم امپول ازاد سازی زدم

انشالله مثبت بیبی نزدی ؟منم دیروز ک سه روز بود یه هاله داشت در حدی ک باید کور میشدم تا میدیم ولی امروز واضح تره بیبی بزن عزیزم بیا خبرشو بده انشالله که مثبت

انشالله مثبت بیبی نزدی ؟منم دیروز ک سه روز بود یه هاله داشت در حدی ک باید کور میشدم تا میدیم ولی امر ...

خداروشکر که مثبت شده چندوقت بود دنبالتون میکردم . امیدوارم صحیح و سالم به دنیا بیاد فقط صبر کنید چهار پنج روز از موعدتون بگذره بعد برید ازمایش تا مجبور به تکرار نشید 

انشالله مثبت بیبی نزدی ؟منم دیروز ک سه روز بود یه هاله داشت در حدی ک باید کور میشدم تا میدیم ولی امر ...

واقعیتش زود خودمو میبازم میگم حالا یروز اگر از موعدم گذشت میزنم

ولی حتما خبرشو میدم بهت

منتظر مامان شدن.........

خداروشکر که مثبت شده چندوقت بود دنبالتون میکردم . امیدوارم صحیح و سالم به دنیا بیاد فقط صبر کنید چها ...

عزیزدلم مرسی پس احتمالا دیدی که چقدر منتظر بودم 🥹من اصلا باور نکردم ک مثبت میزارم باز دوباره بیبی میزنم تا چند روز دیگه میرم آزمایش 

واقعیتش زود خودمو میبازم میگم حالا یروز اگر از موعدم گذشت میزنمولی حتما خبرشو میدم بهت

درکت میکنم انتظار خیلی سخته ولی بزن که انشالله اگه مثبت شد حسابی مراقب خودت و نینی باشی 

واقعیتش زود خودمو میبازم میگم حالا یروز اگر از موعدم گذشت میزنمولی حتما خبرشو میدم بهت

درکت میکنم انتظار خیلی سخته ولی بزن که انشالله اگه مثبت شد حسابی مراقب خودت و نینی باشی