2777
2789
مردم حرف دهنشون رو بفهمن نه که هر زری میخوان بزننو توهین کنن به تلاش های چندین ساله یه نفر

شما نباید توقع داشته باشی همه مردم چ مردم عادی چ بیمارانتون رفتار خوبی داشته باشن ! 

تفکرت هم راجب مشاور کنکور عوض کن من خودم مشاورم بهترین مشاور کنکور بود و پزشکی نخونده بود ( که پزشو بده) و بله نتیجه هم گرفتم 

کنور ندادین چطوری 99 شدین پس چه عجیب😄

سالی که داروسازی قبول شدم ۹۹ شدم

ولی خودم پزشکی نزدم

بعدش پشیمون شدم تغییر رشته دادم

چوم رتبه برتر بودم و میتونستم با ۹۹ پزشکی برم تغییر دادن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما نباید توقع داشته باشی همه مردم چ مردم عادی چ بیمارانتون رفتار خوبی داشته باشن ! تفکرت هم راجب مش ...

بابا داره دروغ میگه  این تو تاپیک های قبلیش گفت رتبه 92شدم بعد حالت میگه99 یه جا گفته ورودی 1401هستم بعد میگه نه ورودی 97 هستم  و اینجا دنبال دانش آموز می گرده تا مشاورشون بشه به قول خودش با قیمت خیلی کم  

این در حالی که کسایی که رتبه زیر1000هستن همه شون بلا استثنا از دهک دهم جامعه یعنی ثروتمند نرین افراد جامعه هستن. اصلا نیازی ندارن برن مشاور کنکور بشن و کجا تبلیغ کنن توی یه سایت بارداری  

شما نباید توقع داشته باشی همه مردم چ مردم عادی چ بیمارانتون رفتار خوبی داشته باشن ! تفکرت هم راجب مش ...

بابا داره دروغ میگه  این تو تاپیک های قبلیش گفت رتبه 92شدم بعد حالت میگه99 یه جا گفته ورودی 1401هستم بعد میگه نه ورودی 97 هستم  و اینجا دنبال دانش آموز می گرده تا مشاورشون بشه به قول خودش با قیمت خیلی کم  

این در حالی که کسایی که رتبه زیر1000هستن همه شون بلا استثنا از دهک دهم جامعه یعنی ثروتمند نرین افراد جامعه هستن. اصلا نیازی ندارن برن مشاور کنکور بشن و کجا تبلیغ کنن توی یه سایت بارداری  

بابا داره دروغ میگه این تو تاپیک های قبلیش گفت رتبه 92شدم بعد حالت میگه99 یه جا گفته ورودی 1401هستم ...

گوه نخور جند‌.ه پتیاره زنا زاده حسود داری میترکی بی سواد احمق که نمیتونی جایگاه من باشی ریدم به قبر پدر و مادرت که اینجوری تربیتت کردن عقب مونده تو هم خب برو قبول شو حسرت دیگرانو نخور عقده ای عفریته نکبت بدبخت خاک بر سر هم حسرت پولداریمو میخوری هم حسرت رشته ام رو بیشتر بسوز بترک جاهل بی اصل و نسب به جا نرسیده

سالی که داروسازی قبول شدم ۹۹ شدمولی خودم پزشکی نزدمبعدش پشیمون شدم تغییر رشته دادمچوم رتبه برتر بودم ...

شما که به گفته خودت رتبه 99بودی چرا همون سال اول پزشکی نرفتی ورفتی دارو سازی  آیا غیر این بود که با رتبه شما پزشکی قبول نمی شدی   

بعدشم  صرفا قبولی در رشته پزشکی دلیل نمیشه شما مشاور خوبی هم باشی 

بعدشم چرا به همه این شک و تردید ها پایان نمی دی یه عکس از کارت دانشجوییت بفرست و دهن منو ببند  اگه راس می گی 

سالی که داروسازی قبول شدم ۹۹ شدمولی خودم پزشکی نزدمبعدش پشیمون شدم تغییر رشته دادمچوم رتبه برتر بودم ...

شما که به گفته خودت رتبه 99بودی چرا همون سال اول پزشکی نرفتی ورفتی دارو سازی  آیا غیر این بود که با رتبه شما پزشکی قبول نمی شدی   

بعدشم  صرفا قبولی در رشته پزشکی دلیل نمیشه شما مشاور خوبی هم باشی 

بعدشم چرا به همه این شک و تردید ها پایان نمی دی یه عکس از کارت دانشجوییت بفرست و دهن منو ببند  اگه راس می گی 

گوه نخور جند‌.ه پتیاره زنا زاده حسود داری میترکی بی سواد احمق که نمیتونی جایگاه من باشی ریدم به قبر ...

خاک تو سرت ارزوتو اینجا جار نزن

مشخص شد زیر دست پزشکم نیستی با این طرز صحبت کردنت

کی شاگرد تو میشه اخه 

گوه نخور جند‌.ه پتیاره زنا زاده حسود داری میترکی بی سواد احمق که نمیتونی جایگاه من باشی ریدم به قبر ...

ا 

ولا لازم نیست شعار شریف خودت و مادرتو معرفی کنی. 

این یک 

دوما من نمی زارم امثال جناب عالی  سر مردم کلاه بزارن 

درضمن طرز صحبت شما نشان دهند شخصیت شما و خانواده شماست 

همه مثل شما بی خانواده و جن. ده نیستن

ا 

ولا لازم نیست شعار شریف خودت و مادرتو معرفی کنی. 

این یک 

دوما من نمی زارم امثال جناب عالی  سر مردم کلاه بزارن 

درضمن طرز صحبت شما نشان دهند شخصیت شما و خانواده شماست 

همه مثل شما بی خانواده و جن. ده نیستن