بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما نباید توقع داشته باشی همه مردم چ مردم عادی چ بیمارانتون رفتار خوبی داشته باشن ! تفکرت هم راجب مش ...
بابا داره دروغ میگه این تو تاپیک های قبلیش گفت رتبه 92شدم بعد حالت میگه99 یه جا گفته ورودی 1401هستم بعد میگه نه ورودی 97 هستم و اینجا دنبال دانش آموز می گرده تا مشاورشون بشه به قول خودش با قیمت خیلی کم
این در حالی که کسایی که رتبه زیر1000هستن همه شون بلا استثنا از دهک دهم جامعه یعنی ثروتمند نرین افراد جامعه هستن. اصلا نیازی ندارن برن مشاور کنکور بشن و کجا تبلیغ کنن توی یه سایت بارداری
شما نباید توقع داشته باشی همه مردم چ مردم عادی چ بیمارانتون رفتار خوبی داشته باشن ! تفکرت هم راجب مش ...
بابا داره دروغ میگه این تو تاپیک های قبلیش گفت رتبه 92شدم بعد حالت میگه99 یه جا گفته ورودی 1401هستم بعد میگه نه ورودی 97 هستم و اینجا دنبال دانش آموز می گرده تا مشاورشون بشه به قول خودش با قیمت خیلی کم
این در حالی که کسایی که رتبه زیر1000هستن همه شون بلا استثنا از دهک دهم جامعه یعنی ثروتمند نرین افراد جامعه هستن. اصلا نیازی ندارن برن مشاور کنکور بشن و کجا تبلیغ کنن توی یه سایت بارداری
بابا داره دروغ میگه این تو تاپیک های قبلیش گفت رتبه 92شدم بعد حالت میگه99 یه جا گفته ورودی 1401هستم ...
گوه نخور جند.ه پتیاره زنا زاده حسود داری میترکی بی سواد احمق که نمیتونی جایگاه من باشی ریدم به قبر پدر و مادرت که اینجوری تربیتت کردن عقب مونده تو هم خب برو قبول شو حسرت دیگرانو نخور عقده ای عفریته نکبت بدبخت خاک بر سر هم حسرت پولداریمو میخوری هم حسرت رشته ام رو بیشتر بسوز بترک جاهل بی اصل و نسب به جا نرسیده