2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بی ادبه احتراممو نگه نمیداره بد رفتاره خسته شدم از دستش

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 34 پست

هرکس به یه نحوی درگیره...بعضیا میبینم خیلی خوشبختن واقعا دلخوشیشون همسرشونه ،از بس همو دوست دارن همه زندگیشون بهاره،،

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
مردا خیلیاشون محبت کلامی ندارن ولی در رفتار مواظب و عاشقن. مثلا مریض میشی یا یه جات درد میگیره چکار ...

اگه مریض بشم ک اصلا عین خیالش نیست 

نیاز هم در حد خورد و خوراک و یکمم پوشاک 

و الا هر ۴/۵ سال یکبار میبره مسافرت اصلا بچه هارو حتی بیرون نمیره مگر اینکه خودم ببرم 

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرکس به یه نحوی درگیره...بعضیا میبینم خیلی خوشبختن واقعا دلخوشیشون همسرشونه ،از بس همو دوست دارن همه ...

من دلم همچین چیزی میخواد

من الان فقط از لحاظ مالی بهش وابسته م چون درآمد ندارم خرجی بچه هارو بدم 

اما دلم میخواد شوهرم یک جوری باشه ک جونم ب جونش بند باشه میفهمی؟؟؟

دلم میخواد حتی اگر درامدمم زیاد بود کلا بی نیاز بودم بگم جونم ب جونش بنده میخوام بمونم باهاش 

اما این منو دلمرده کرده از زندگی بیزارم کرده

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
اگه مریض بشم ک اصلا عین خیالش نیست نیاز هم در حد خورد و خوراک و یکمم پوشاک و الا هر ۴/۵ سال یکبار می ...

میدونم بی محبتی دیدن سخته ولی باور کن دنیایه بعد طلاقم خبری نیس توش

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
این ۳تا کتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص 😊😊😊😊😊

خب من اینارو بخونم چی میشه؟؟؟

من مشکلم اخلاق شوهرمه 

یک لطف خوش چی از آدم کم میشه مگه؟

منم ازش بدم اومده از چشمم افتاده فقط پا بند بچه هام و الا پر میزدم میرفتم برای خودم

من قراره بهد زایمانم برم  مشاوره ی  بهداشت محلمون  یک جلسه رفتم  گفت جلسه ی بعد می گم چکار کنی

با گوشت و پوستم درکت کردم و متاسفم واقعا منم خستم دل مرده و بی انگیزه ، همه چیم عالیه اما بازم از کوچیکترین چیزا ایراد میگیره زبونش فقط واسه بحث و دعوا باز میشه اصلا باهم حرفی نداریم چون هرچی بگم دعوا درست میکنه و داد و بی داد 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
میدونم بی محبتی دیدن سخته ولی باور کن دنیایه بعد طلاقم خبری نیس توش

اتفاقا میرم برای خودم کار میکنم برای خودم زندگی میکنم بدون اینکه منتی بالا سرم باشه با چند نفر دوست میشم برای خودم مسافرت میرم ب دخترم میرسم 

زندگیو‌ برای خودم قشنگ میکنم بدون شوهرمو خانوادش و حاشیه‌هاس

با گوشت و پوستم درکت کردم و متاسفم واقعا منم خستم دل مرده و بی انگیزه ، همه چیم عالیه اما بازم از کو ...

آنا منم امروز گفتم داره دیر میشه لطفا یکم عجله کن زودتر برو دنبال بچه 

میگه گمشو برو اونور تا برم 

میگم درست صحبت کن یکم آدم باش 

میگه تو دو دقیقه دهنتو ببند تا آدم باشم 

منم کلی فحش زیر لبم دادم

این ۳تا کتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص 😊😊😊😊😊

من دقت کردم شما هر چن وقت یبار پیداتوون میشه... همین کامنتو میگیری دستت راااه میافتی همه تاپیکا همین نظرو میذاری موضوع تاپیک و سوال استارترشم اصلا برات مهم نیست 🤭🤭

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
بارها گفتم دریق از یکم تغییر

منم شنیدم بعضی از مردا پیش خانوادشون عوض میشن

شوهر منم اوایل خیلی توجه داشت مخصوصا دوران عقد قشنگ یادمه دفعه بعد مشخص بود مامانش گوششو کشیده😂 یعنی رفتارش عوض میشد

بعد عروسی هم که دیگه عادی هست بی توجه هم نیست گاهی از دستش در میره زیاده روی میکنه من میبینم قشنگ مادرشوهرم حالش بد میشه

و اینکه کلا مهمونی یا جاهایی که مادرشوهرم نباشه رفتارش خیلی خوبههه ولی اون هست رفتارش فرق میکنه

برامم مهم نیست دیگه اوایل حرص میخوردم الان مهم نیس.....

شما هم دوتا بچه داری اگه فقط مشکل اینه اینقدر زود نرو سراغ طلاق

❣️

کاش همه موقع ازدواج بیشتر دقت میکردی . حالا چرا اینقد بچه اوردی . تو مسول اون دوتا بچه هستی . میدونی چه بلاهایی بدون مادر سرشون میاد . اگه نمیدونی برو یکم  سرچ کن . از تجاوز بگیر تا عقده های بزرگ و مشکلات روانی .  بعدم چطو پسرت نمیخوای . اگه واقعا پول داری دوتاش ببر .. واقعا مگه ندیدی شوعرت از اول عن هست .. چرا بچه لوردی