2777
2789
عنوان

کارت دعوت از طرف یک دوست

| مشاهده متن کامل بحث + 10425 بازدید | 1387 پست
۱۱۲ تا منننن

قبول باشه عزیزم 

حاجت روا ان شاءالله 🌼🤲💖

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

یا مهدی (عج)

سلام و صلوات بر مهدی فاطمه(س) 🌹🌹🌹

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@پری_2326 @اوجولات @دختری_ازجنس_شیطنت @حاجی_نون_پنیری_سابق @مامانسیدعلیرضا75 ﷽🌼وَقُلْ رَبِّ اغ ...

فدات اجی ب یادم بودی.

بازم مثل همیشه التماس دعا واسه شفای پوستم😢 درمان نداره چکارکنم.شماها دعا کنید من بدهستم پیش خدا خواهش میکنم.فاطمه

یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت

سلام

بهتره همیشه تو کارهامون هدف مون رضای الهی باشه و شکر گزارش باشیم چرا که هر چی که داریم و هست همش به خواست و اراده الهی هست

یک حاج‌آقا داشتن امروز تو تلویزیون صحبت میکردند به اسم سلامت فکر میکنم

گفتن که شهید سید حسن نصرالله وقتی داشتن شهید می‌شدند دخترش و پسرهاشون اطرافش بودند

دخترش داشت به چهره پدر نگه میکرد میگفت پدرجان ما بیشتر از یک سال بود که ندیده بودیمت چون همه چیزت رو وقف جهاد در راه خدا کرده بودی

می‌گفت ایشون مردی بودن که برای هدف والای رضای خدا و تقرب الهی از جان و خانواده خود گذشته بودن و انسان نمونه باید اینطوری باشه و گفتن امثال ایشون و شهید هنیه و سنوار و بقیه شهدا هم همینطور بودن

و یادی کردن از شهید حسن تهرانی مقدم که پدر هسته ای ایران نامیده شدند گفتن ایشون هم همینطور بودن ..‌وقتی اولین موشک هسته ای رو پرتاب کردن سریع به همه دستور دادند سجده کنید برای شکر خدا و همیشه همین جمله  میگفتن که ما هر چی داریم به فضل و خواست اوست وگرنه خودمان از خودمون هیچ چیزی نداریم  نباید به خودمان مغرور بشیم 

خدایا شکرت به خاطر داده ها و نداده هات و تمام محبت هایی که بی دریغ به هممون می‌کنی🤲 

ما رو آنی به حال خودمون نذار

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س) 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
ای التماس و خواهش بالا دوازدهظهر اذان عقربه ما دوازدهمن حقم است هشت گرفتمچرا که من یک جمله هم نساختم ...

🌤🕛☀️

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

﷽🌼

وَقُلْ رَبِّ اغْفِرْ وَارْحَمْ وَأَنْتَ خَيْرُ الرَّاحِمِينَ ﴿۱۱۸مومنون﴾

بگو پروردگار ببخشای و رحمت کن

(که)تو بهترین بخشایندگانی. 

سلام عزیزان دلم 🥰💓

خوش اومدین به تاپیک بابای مهربونمون 💖

چشم امید ما بندگان همواره به رحمت و بخشش خداست .

اینجا جمع میشیم که برای هم تقاضای رحمت و آمرزش کنیم،چون معتقدیم که دعا در حق هم زودتر به اجابت میرسه ،همدیگه رو فراموش نکنیم ..✋

اگه تمایل داشتید صفحه اول بخونین 🕊️🥰

@sayeh6859          @سادیار    

@ghazal1385    

@safforever    

@elmiragoli    

﷽🌼وَقُلْ رَبِّ اغْفِرْ وَارْحَمْ وَأَنْتَ خَيْرُ الرَّاحِمِينَ ﴿۱۱۸مومنون﴾بگو پروردگار ببخشای و رحم ...

عزیزم من تو پست های بالاتر شرکت کردم صلوات فرستادم ⚘

ممنون از اینکه تگم میکنی💚🍀

﷽🌼

سلام عزیزان دلم 🥰💓

اینجا جمع میشیم که برای هم تقاضای رحمت و آمرزش کنیم،چون معتقدیم که دعا در حق هم زودتر به اجابت میرسه ،همدیگه رو فراموش نکنیم ..✋

@آفتاب666 @طنازبانووووو    

@گیسو_کمند85 @گندم7890    

@amafz    

@zizigoolootabeta    

﷽🌼

سلام عزیزان دلم 🥰💓

@zizi1385         

@merida89    

@دخترشهریور64    

@fatemehzahra81  

@zeinabbiiiii