2777
2789
عنوان

سگ باشی مادر نباشی

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 52 پست
تاپیک دیشبت بودم.. ایرپاد گرفتی، زنگ زده گریه چرا دنیام اوردی.... دلم اتیش گرفت... الان حالش خوبه؟ ز ...

اره گلم خودم تا صب گریه کردم دلم اتیش بود🥺

صب زود بهش زنگ زدم گفتم براش ایرپاد جدید سفارش دادم یکم حرف زدم باهاش آروم شد

ولی هرچی بشه از غصه دلش و دوری کم نمیشه.

دعامون کن🌷❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب ربطش به مادر بودن چیه ؟

همسر من و خانوادش مادر بودن منو میبرن زیر سوال و چندباری بچمو ازم گرفتن

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

اره گلم خودم تا صب گریه کردم دلم اتیش بود🥺صب زود بهش زنگ زدم گفتم براش ایرپاد جدید سفارش دادم یکم ح ...

خیلی سخته خیلی 

شوهر من دو روز بچمو گرفت ازم منو از خونه انداخت بیرون 

به خاطر بچم که بی تاب بود با خفت برگشتم 

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

دقیقا از اون روز که شوهرم تعریف کرده اینارو هی به پسرم نگاه میکنم آرزو میکنم رابطه سالمی رو تجربه کن ...

انشالله

اره گلم خودم تا صب گریه کردم دلم اتیش بود🥺صب زود بهش زنگ زدم گفتم براش ایرپاد جدید سفارش دادم یکم ح ...

الهی فداتشم.... شرایط نگهداری نداری یکم از عذابت کم شه؟ مثلا شوهرت. تعهد بده همه خرجشو بده.... یا شرایطت اوکی نیس؟ 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

خدا نکنه مهربوننه شرایط ندارم از همین میسوزم.باباش بیکاره مفت خور زنشه🤦‍♀️

مامانم همیشع میگ ادم گرگ بیابون باشه، مادرنباشه... منم ی نینی توراهی دارم.. دعاکن برام. با دل شکستت... هم مادری، هم دلشکسته. 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

مادر بودن یک انتخاب بوده 

اگر انقدر ضعیف بودی که حتی اختیار بچع دار شدنت روهم نداشتی 

نمیتونی لزوما اسم خودتو مادر بذاری ، شما فقط وسیله تولد اون کودک بودی 

این نهایته بی انصافی که بگید بخاطر بچه تحمل میکنم و این حس رو به اونم منتقل کنید 

البته منظورم قرفا با شما نیست استارتر عزیز

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

اینا که چیزی نیست، تازه عروس دار هم که میشن دیگه اجازه ندارن بچشون رو بغل کنن یا ببوسن یا انتظار مالی ازش داشته باشن، چون عروس خانم ناراحت میشن  

من به مادرشوهرای بد و خونه خراب کن و شوهرای گاگوله بی سیاست که تعدادشون خیییییلی زیاده کاری ندارم، ولی جدیدا مد شده تا یه پسری به مادرش محبتی میکنه و مراقبشه فوووورا بهش انگ بچه ننه بودن میزنن! توقع دارن شوهره محل سگ به مادرش نده تا اینا یوقت حسادت نکنن!

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

دقیقا. مادرشوهر من کمرش خیلی درد میکرد شوهرم بردش دکتر و عکس ‌ ام‌ار ای و … گریه میکرد میکفت دکتر تو ...

من هفت سالم بود که جلوی چشمم برادرم مامانمو هول داد که مامانم افتاد روی زمین، هنوز که هنوزه توی ذهنم مونده و دلم با برادرم صاف نشده! دلم میخواد یروزی پاش بیافته حرصمو سرش خالی کنم!

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤