درسته حرفت منم کاملابه کارما ایمان دارم ولی من دلم نمی یادکسی که عاشقش بودم حالابه هرنحوی رفته باشه ...
عدالت خدا قشنگه
فقط همینو میتونم بگم
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
برای منم پیش اومد وطرف نه یه باربلکه بارها وبارها کارماشو دید ولی گفتم خدادیگه بسشه
خدا قاضی دل های شکسته هست 💔
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید
حتماکه نبایددختربازی کردگاهی پیش میادآدم عاشق میشه ایشاله یه دخترخوب نصیبت میشه فقط مثل دوستات نباش
خدا بزرگه
با دوستام میگردم ولی عینشون نمیشم این نامردیه با ده تا دختر باشی و از هرکدومشون سوافتاذه کنی چون خودمم مادر دارم ذلم نمیخاد قلب یک زن شکسته بشهاونقت خدا برکت رو از زندگیم میبرع
ناراحتیم به خاطر اینه که شماها کی قراره چشمتون باز بشه .همه چیو از روی احساس میبرین جلو یه زندگی 2 بار با یه بچه به ته خط رسیده انقدر خودتو کم دیدی؟ انقدر حقیری ؟ این پسره خداست ؟ از کجا میخوای بشناسیش؟ طرف بعد 10 سال نمیتونه شوهرشو بشناسه تو میگی پسره خوبیه