2777
2789
از نوع حرف زدنتو نفرین کردنت مشخصه چقدر پرنسس و خودخواهی بقول شوهرم دختر مردمو الاف و بلاتکلیف میزار ...

پرنسس و خود خواه اگه بودم غین دوستام با صد تا دختر همزمان بودم

امیدوارم هموجوری که قضاوتم کردی خدا قضاوتت کنه

عیب نداره زندکی میچرخه و هر حرفی بع دیکران بزنیم روزی برای خودمون. پیش میاد 🌹

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از نوع حرف زدنتو نفرین کردنت مشخصه چقدر پرنسس و خودخواهی بقول شوهرم دختر مردمو الاف و بلاتکلیف میزار ...

ضمنا مادرش میدونست میخامم بیام جلو

مادر خدابیامرزمم میدونست

داشتم خونه میخریدم

چیزی نمیدونی قضاوت نکن

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

به خدامن طرف همجنسم ونمی گیرم ازطرف دلم می گم چون ماخانما عاشق بشیم همه کاری می کنیم

همه ی خانم ها یکی نیستن

درسته شما اضالت خانوادگی دارین شاید بقیه نذاشته باشن

حقوق بالا منظورت چقدره؟؟؟ زن دوم معمولا عزیزتر میشه اگه اخلاقش خوبه خانواده دخالت کنی نداره و با بچش ...

😐😐😐یعنی شما دوست داری شوهرت بره زن دوم بگیره 

قبل از حرف زدن یکم فکر کنید 

حالا هر چقدر هم اخلاق داشته باشه یا پولدار باشه یه خانواده از هم میپاشه

༺ دنیـا دیـد من دقیـقا چـہ چیـزایـے رو دوست دارم،همونا رو ازم گرفـت ༻🖤😔