2777
2789
اره اسم زهراس خب چیکار کنیم بنظرت تو ۱۹ سالگی ازدواج دیونه شدم مگه

زهرا جان، اولا اینکه چرا تصور میکنی ازدواج زود دیوونگیه؟

مگه نیاز عاطفی نداری نیاز جنسی نداری؟ داری قطعا هممون داریم اگه نداشته باشیم که مریضیم

اگه جواب از راه درستش ندی مجبوری از راه نادرستش جواب بدی(مگر اینکه خیلی باتقوا باشی، که حواب درست خودش تقواس)

ببین اگه گرسنه باشی غذای سالم نخوری مجبوری آت و آشغال بخوری، میفهمی که چی میگم

ازدواج چیزی نیست که جلوی تفریحاتتو بگیره جلوی پیشرفتتو بگیره انفاقا برعکس، اگه طرفت آدم درستی باشه تازه تفریحاتت دلچسب تر میشه حمایتت میکنه پیشرفت کنی درس بخونی 

از روابط ناسالم نجات پیدا میکنی

آدم مجرد انگار تشنشه، همش بی قراره چون به نیازاش جواب داده نمیشه، وقتی ازدواج کنه به ارامش میرسه زندگیش رو روال و برنامه میوفته هدفمند میشه نشاط و امید پیدا میکنه

پس چرا میگی دیوونه ای که از الان به ازدواج فکر کنی؟

تو مثل هر دختر دیگه ای اونقدر نیاز عاطفی و جنسی داری که خودت خبر نداری، اینکه با این پسر و اون پسر میخوای حرف بزنی از همینه، نیاز به همدم داری عزیز من

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
زهرا جان، اولا اینکه چرا تصور میکنی ازدواج زود دیوونگیه؟مگه نیاز عاطفی نداری نیاز جنسی نداری؟ داری ق ...

خب عزیز من بقیه چی میگن 

میگن کودک همسری دختره فقط ۱۹ سالشه 

کلی مشکلات بعد ازدواج روی سرت می ریزه 

قسط قرض و....

حالا مگه کسی که هم سن خودته باهات ازدواج میکنه 

پسری که باهات بخاد ازدواج کنم حدود ۲۵ تا ۳۰ سالشه 

پسرای ۲۰ تا ۲۵ ساله غید ازدواج زدن

حالا ازدواج کردم دخالت خاهرشوهر مادر شوهر چی؟ 

اینا به کنار بارداری تو سن کم 

سقط جنین باوری خارج رحم و....

تازه اگه پسره یه درصد خوب باشه دست بزن نداشته باشه 

در اون صورت تو کلفت اون خونه ای باید بشوری بسابی  حالا همه بدبختیا به جون بخرم کو خاستگار ؟ 

خاستگار سنتی بیاد برام طرف میاد خونه زندگی دخترو نگا میکنن نمیرین دختری که باباش کارگرو بگیرن 

اگه اینجور نبود من حداقل اولین خاستگارمو داشتم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب عزیز من بقیه چی میگن میگن کودک همسری دختره فقط ۱۹ سالشه کلی مشکلات بعد ازدواج روی سرت می ریزه قسط ...

دختر خوشگل چقدر سخت و پیچیده به زندگی نگاه کردی

خیلیا تو ۱۹ سالگی ازدواج میکنن به مردم چه ربطی داره؟ یکی از دوستای ما تازگی ازدواج کرد دختر خانم ۱۸ سالش بود اقا پسر ۲۳. کار خلاف شرع که نمیکنن. همه این مسائلی هم که گفتی خانواده شوهر و شوهر و... بستگی به شعور طرف مقابلت داره. الان زمانه کلفت بازی نیست که عزیزم. بعدشم چند میلیون دختر تو این کشور باباشون کارگره، اونوقت همشون باید مجرد باشن؟ یه پسر اگه خدا تو زندگیش باشه دست اون پدرو میبوسه که با نون حلال دختر بزرگ کرده

همین اقا پسری که میگی هی میخواد باهات ازدواج کنه چجور پسریه؟ پسر خوبی هست؟ عقاید و اخلاقش چطوره؟ حد و حدود رعایت میکنه؟

بذار برات یه مثال بزنم

همه ادما غریزه دارن و اگه کسی نداشته باشه مشکل داره

حالا میشه اینو از دو راه رفع کرد. یکی راه غیرشرعی و حرامشه که اونقدر استرس و عذاب وجدان و پشیمونی داره که کسی که این کارو انجام بده دنیا براش تاریک و سیاه میشه. اگرم منجر به حاملگی بشه چی؟

کلا بیراهه هست

اما یه راهش راه درست و شرعیشه اونم با همسر از طریق ازدواج. هم نیازش برطرف میشه هم نه تنها گناه نکرده بلکه ثوابم کرده هم اگه منجر به حاملگی بشه مشکلی نیست و اتفاقا با جون و دل میپذیرتش و منتظرشه.

راه دوم، هرچند مسئولیت داره سختی داره، اما چون درسته و پاکه اونقدر شیرینی داره که دیگه اون سختیاشم ذوب میشه

زندگی کنار یه همسر خداترس و باتقوا خیلی شیرین تر از چیزیه که بتونی تصور کنی. تازه ادم به ارامش میرسه و به برنامه های دیگش بهتر میتونه فکر کنه مثل درسش و‌...

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
دختر خوشگل چقدر سخت و پیچیده به زندگی نگاه کردیخیلیا تو ۱۹ سالگی ازدواج میکنن به مردم چه ربطی داره؟ ...

پسر تقربیا اوکی خوبه باهم بیرون میریم بهترین چیز برام میخره 

کلا هرکسی مارو میبینه تعجب میکنه عین دوتا عاشق  خانوادش درجریان گزاشته ولی خب ابن چیزای الان فیک بعد ازدواج اخلاق بد طرف معلموم میشع از لحاظ مالی اوکی وضعش خوبه 

پسر تقربیا اوکی خوبه باهم بیرون میریم بهترین چیز برام میخره کلا هرکسی مارو میبینه تعجب میکنه عین دوت ...

اینا که گفتی اولویتای بعدیه

اولویت اول اینه که عقاید و اخلاقش چطوره؟ چقدر با معنویات ارتباط داره؟ اخلاقش چی؟ 

اگر خوبه بذار بیاد با خانوادش خواستگاری، اونجا دیگه نمیتونه فیک باشه مجبوره واقعی باشه، مشاوره برید

اینا که گفتی اولویتای بعدیهاولویت اول اینه که عقاید و اخلاقش چطوره؟ چقدر با معنویات ارتباط داره؟ اخل ...

کمی زود رنج لوس ولی اوکیه

بعدشم  گفته بود قراره یه مدت بگذره بعد خانوادشو ببینم 

ادامای مذهبی نصفشون بد دلن زن محدود میکنن نمیشه باهاشون وصلت کرد