2777
2789
عنوان

شما باشین کنار میاین

102 بازدید | 22 پست

الان ۴ ساله یا ۵ ساله ازدواج کردم توی دو اتاقی مادر شوهر زندگی میکنن مستاجر بودن . مامانم همون خونه رو خرید برامن ولی شوهرم تک پسره جدا نمیشه از خانوادش . خانوادشم وضع انچنانی ندارن خونه بگیرن ‌‌. 

شوهرم سخته عصبیه . وقتی خونه نیستم خونه مامانمم خودشون همه جا میرن مهمونی عروسی ولی برمیگردن میگن رفتیم تو نبودی . 

شوهرمم خودش همه جا میره تفریح مهمونی جشن و... ولی منو نمیبره و نمیزاره بفهمم . ولی خداشاهده تو این چندسال ۱ بار باهاش بازار رفتم بامن نمیاد میگ اخلاقت بده دوست ندارم بیام . میگم ببرم بیرون میگ ن اینجا جاش نیس لاشی زیاده نمیشه بدم میاد حرفشو نزن حوصله ندارم خستم بحث نکن . بریم فروشگاه با التماس زیاد بعد چند روز میریم تا برمیگردیم همیشه دعوا داریم . 

با دوست و ... هم اجازه هیچی ندارم برم . تنها هم هیچ جا . تازگی یجا معلم زبان شدم اونم ب سختی میگ مادرت ببره و بیاره بعد چندسال با کلی دعوا و قهر گذاشته و الانم هردقیقه میگ نمیخواد بری .  خیلی زیاده چندتاشو گفتم شما تحملشو دارید؟ هرکاری هم میکنه بمن نمیگ اصلا .  کارش تاسیسات بود یهو اومد بیرون گفت دیگ نمیزم چندماه نرفت بعد ی مدت فهمیدم گفت مغازه گرفتم ماشینو بفروشم راه بندازم . خب چرا همه چیزش از من پنهانه من هیچی ازش نمیدونم .  

دست دو نفر.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرت ی ادمی فوق العاده سمی و بچه ننه و ضدزن و بیشعوره زن گرفته فقط خودشو روی زن تخلیه کنه؟با ادم سم ...

همه میگن من توقع دارم اخه هنوز حسرت دست گرفتن تو بیرون دلمه در این حد .

دست دو نفر.
چرا نقش وسیله ایی برای تخلیه شدن پسرمردم که بچه ننه و پررو و سمی و خودخواه و خودشیفته و سادیسمی هست ...

خانوادش خوبن ولی مهم شوهرم ک اخلاق و رفتار نداره . همه چیزش خوبه جز دلایل اصلی زندگی . باور کن ی روز مادر بهم تبریک نمیگفت چون من مادر نبودم . گفتم فقط ی تبریک میگفت ن مادر نیستی . گفتم دلمو نشکن شاید اصلا نازا باشم .

دست دو نفر.
همه میگن من توقع دارم اخه هنوز حسرت دست گرفتن تو بیرون دلمه در این حد .

زن از شوهرش توقع توجه و زسیدگی نداشته باشه از کی باید توقع داشته باشه 

درباره ادمهای سمی بخون اطرافیانتو بشناس 

هر چی نشون بدی برات مهمه اون بیشتر حرصت میده و تو جامعه مردسالار در هر حالتی زن بدو مقصره

میخوام جدا شم ن خانوادم میزارن ن اون جدا میشه سنی ندارم ۲۲ سالمه بخدا کم اوردم ‌.

دست دو نفر.