2777
2789
عنوان

خوانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 25 پست

عمل کرد از همون بیمارستان مستقیم برید خونه مادرشوهرتون بگو از اونجا که خیلی نگرانید اومدیم که خیلی عالی به اتفاق هم ازش پرستاری کنیم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبح تا شب قربون صدقه ام میره ولی چه فایده وقتی هیچوقت درکم نکرده من شک دارم بهش چرا نکنم چون هیچوقت ...

شوهر منم زبون بازه

زبونش رو خرج میکنه

ولی حمایت و پولشو نه

واسه همین شک دارم دوستم داشته باشه و زندگیمون روز به روز داره سرد تر میشه

توام بگو مگه من مادرشم که مراقبش باشم کمرم درد میکرد پسرت مگه مراقبت کرد دکتر برد یه بار واسه همیشه ...

بخدا راضیم بگم مهرم حلال جونم ازاد اونقدر اذیت میکنن دخالت میکنن من شوهرمو مراعات میکنم دکتر نمیرم از خودم میگذرم خدا خودش میدونه من واسه زندگیم صدمو میزارم ولی تو چشم هیچکس نیستم حتی شوهرم نمیگم قدر بدونن ندونن لااقل نمک رو زخمم نپاشن یه حرفایی میزنن به سنگ‌بگی آب میشه 

عمل کرد از همون بیمارستان مستقیم برید خونه مادرشوهرتون بگو از اونجا که خیلی نگرانید اومدیم که خیلی ع ...

با هاشون یه ساختمونیم.  مادرشوهرمم فوت کرده . پدرشوهرم از صدتا زن بدتره اونقدر غر میزنه اونوخواهرشوهرم استاد غر زدنن مغز آدمو میخورن دیووونه میکنن دلم میخاد خودمو از دستشون بکشم

با هاشون یه ساختمونیم. مادرشوهرمم فوت کرده . پدرشوهرم از صدتا زن بدتره اونقدر غر میزنه اونوخواهرشوه ...

عجب شانسی داری تو دختر

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
بخدا راضیم بگم مهرم حلال جونم ازاد اونقدر اذیت میکنن دخالت میکنن من شوهرمو مراعات میکنم دکتر نمیرم ا ...

اشتباه میکنی وقتی درد داری بهش بگو...مگه زنه که نباید آب تو دلش تکون بخوره مگه پاشو از دست داده معلوله شوهرت؟بگو درد دارم ببرم دکتر...همش که نباید مثل زنا اون مریض باشه 

این چه ازدواجایی اخه شماها میکنین...

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ