2777
2789

دیگه بریدم به طرز عجیبی  ازدواجم جور نمیشه  اصلو ایرادی تو هیچ زمینه ای ندارم  واقعا بریدم  راهکار بگید

کشی میشناسبد همچبم مشکلی ازش رفع شده باشه

چند سالته؟ 

یعنی جواب مثبت میدی و بهم میخوره؟ 

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رها کن.هر چیزی که زیاد درگیرش بشی ازت فرار میکنه.دافعه ایجاد میکنه

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

ممکن است شما از چیزی خوشتان نیاید،بااینکه برایتان خوب و خیر است و ممکن است که چیزی را دوست داشته باشید،با اینکه برایتان بد است و خدا می داند که چه چیزی برایتان خوب است و چه چیزهایی برایتان بد است و شما نمی دانید.

بقره،آیه ی ۲۱۶

اصن خواستگار نمیاد😐 واقعا ررام سواله اخه همه چی خوبه واقعا عجیبه

برات عجیب نباشه.منم زمان مجردی شاید چهار پنج تا خواستگار داشتم چون زیاد تو چشم نبودم دانشگاه رفتم چند نفر به خودم گفتن که مناسب هم نبودیم.هیچ وقت به زمان بندی خدا شک نکن.اون‌بهترین رو برات میخواد و زمانی که مشخص کرده اون چیزی که خیر برات اتفاق میافته.با اصرار و بی تابی چیزی رو نطلب.همه چیو بسپار بخدا بگو خدا خیر و ۱لاحمو برام رقم بزن که انسان خوب سر راهم قرار بقیشو بیخیال صو بسپار بخدا و مشغول روزمرگیت شو هر روز فکر نکن وای دیر شد چرا خواستگار نمیاد چرا..‌اونموقع میبینی خدا یهو بهترینو جلو راهت میزاره.من یه زمانی که انقد درگیر کارو درس بودم و یه درصد تو فکرش نبودم همسر سر راهم قرار گرفت خیلی مشکلات داریم ولی تو زندگی راحتم در کل

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی