2777
2789
عنوان

تنها باری که از بیمار شدن شوهرم خوشحال شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 50 پست

این تصمیم و فقط یه شکمو میتونه بگیره 

من یه مدت اشتهامو از دست دادم شوهرم خیلی ناراحت بود 

ولی با غذای بیرون برگشت

من هفته ای ۳ ۴ بار شبا میرم بیرون غذا میخورم شوهرم نمیخوره ها ولی من چرا بنده خدا چیزی نمیگه😂

حالا شوهر من از گوشت به هر شکلی متنفره اتفاقا دیروز از فروشگاه خرید کرده بودم 4 بسته گوشت هم بود می ...

میگفتی چون تو نمی‌خوری من نباید برای خونه گوشت بخرم ؟

دور از جون بگو من آدم نیستم مگه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نهیه وعده گوشت یعنی حتما کباب،استیک...

یعنی هر روز یه دعده کباب میخورن😐خوبه با این همه کباب دیگ از کباب چندششون نمیشه 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
شوهر من یک آدمیه پر کارهای عجیب و غریبیک کارهایی می‌کنهبقول خواهرش هیچ وقت سعی نکن بشناسیش چون هیچ و ...

شوهر شما احتمال زیاد  بچگیش بیش فعال بوده درمان نشده  این رفتاراش هم به خاطر همونه 

راضیش کن بره پیش روانشناس باید دلیل این  رفتاراش ریشه یابی بشه

ما خیلی از این پول ها بخاطر بچه بازی و حماقت شوهرم به باد دادیم خواهر..وگرنه ما الان باید تو زعفرانی ...

دختر توام خودت رو دادی بش... خب نذار خرج کنه... ۴۰تومن میدونی چقد طلا میشه.. چن گرم

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

عجب ادم گوشت ندیده ای بوده شوهرت🤣

خانواده شوهرم فامیل ما بودن آدما پولداری نبودن متوسط به بالا اما آدما خسیس یا حسابگر نبودن اهل پس انداز و اینا نبودن اتفاقا خانواده ای بودن همیشه بهترین ها رو میخوردن، میپوشیدن..

بعدش ما خودمانم نرمال بیشتر همیشه گوشت تو غذاهامون بوده یا کباب..

بحث این چیزها نیست بحث شوهرمه که هیچکس نمی‌دونه چجوریه

یعنی هر روز یه دعده کباب میخورن😐خوبه با این همه کباب دیگ از کباب چندششون نمیشه

نه بابا

همسرم و خانواده همسرمم همینن

چیزی ک گوشت خیلی زیاد نباشه غذا نمیدونن حداقل هفته ای ۴.۵بار باید کباب بخورن وگرنه مریض میشن

شوهر من یک آدمیه پر کارهای عجیب و غریبیک کارهایی می‌کنهبقول خواهرش هیچ وقت سعی نکن بشناسیش چون هیچ و ...

نیازی به شناختن نیست تو باید بتونی کنترلش کنی 

یعنی شما در جایگاهی نیستی که برای ۴۰ تومن پول باهاتون مشورت کنه و هرکار دوست داره بکنه 

شما غذا بپزی بخوری اون از بیرون بخره 

برام عجیبه

یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...

میگفتی چون تو نمی‌خوری من نباید برای خونه گوشت بخرم ؟دور از جون بگو من آدم نیستم مگه؟

دقیقا همینو گفتم 

تازه وقتی هم گوشت را بسته بندی میکنی توی آشپزخونه نمیاد و مدام غر میزنه بوی گوشت میاد

جالبه مرغ و ماهی هم نمیخوره

دختر توام خودت رو دادی بش... خب نذار خرج کنه... ۴۰تومن میدونی چقد طلا میشه.. چن گرم

یکی ۴۰ تومن میده گوشت میخوره 

یکی هم مثل من ماهی سه تومن باید پس انداز کنه با خون دل تیکه تیکه طلا بخره 🥺

یکی ۴۰ تومن میده گوشت میخوره یکی هم مثل من ماهی سه تومن باید پس انداز کنه با خون دل تیکه تیکه طلا بخ ...

خاهر تو خوب میکنی.. بااین شرایط الان.. باید جم کرد.. من قبلا ب پس انداز اعتقاد نداشتم.. حتی من مجبور ب پس انداز شدم... 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

دقیقا همینو گفتم تازه وقتی هم گوشت را بسته بندی میکنی توی آشپزخونه نمیاد و مدام غر میزنه بوی گوشت می ...

خب اون که ذائقش هست خوشش نمیاد طبیعیه هر کس از یه چیز خوشش نمیاد 

ولی خیلی برمیخوره به آدم  که گفته چون من نمی‌خورم کلا نخر 

خاهر تو خوب میکنی.. بااین شرایط الان.. باید جم کرد.. من قبلا ب پس انداز اعتقاد نداشتم.. حتی من مجبور ...

هیچ نمی‌دونم الان سه تومنم رو ببرم میتونم چیزی بخرم یا نه

شوهرم به غیر خرج لباس و لوازم آرایش و اینام ماهی سه تومن بهم میده میگه هر کار دوست داری با این پول انجام بده 

منم فقط می‌خوام طلا بخرم ولی آخه ماهی سه تومن چی میدن 😐

نه باباهمسرم و خانواده همسرمم همیننچیزی ک گوشت خیلی زیاد نباشه غذا نمیدونن حداقل هفته ای ۴.۵بار باید ...

کبد چرب ندارن یعنی من تو بارداری عادت کردم به شیرینی یه مدت زیاد خوردم شدم کبد چرب  دکتر میگفت با این جوانی و لاغری چه زود شدی کبد چرب 😐بخدا من اگه بودم با این همه کباب گوشت تا حالا هزار جور درد مرض داشتم 😐

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

برا شوهرمن این قضیه هست فقط انگار عقده پیتزا داره 

از درآمدش اطلاعی ندارم چون هر ماه یه مقداری دستش میاد ولی یهو میبینی تو یه هفته سه بار فست فود خریده 

هر چقدرم میگم نخر نخر مرد حسابی نخر خوب نیس گوش نمیده دخترم دیگه غذاهای خونگی رو اصلا قبول نداره فقط اشغالای چرب بیرون رو دوست داره😑