2777
2789
عنوان

مادر شوهرم گفته یلدا خونه توییم

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 57 پست
اره بخاطر همون پرسیدم چون ترکها اکثرا رسم هاشون یکیه حتی ترک های همسایه کشور هم این مدلی ان رسومشون

مشکل من دقیقا همینه ما رسممون با ترکا متفاوته ولی تا هر چی میشه مادرشوهرم میگه نه دروغ میگی همه ترکا فلان چیزو رسم دارن حالا باید بیای ثابت کنی بابا ما ترک نیستیم فقط زبون محلیمون ترکیه و رسمامون جداس

منم امسال اولین یلدامه که تو خونه خودمم برای شما چیا میاره مامانتون

مامانم پالتو پیراهنی بدام گرفته شال و کیف هم میخواد بگیره بوت خودم میگیرم میدم بهش بیاره چون پولش نمیرسه دلم سوخت واقعا با کیک و آجیل و میوه هم میخواد بگیره برا شوهرم کت چرم و نیم بوت شایدم ی بافت اگر بتونه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانم پالتو پیراهنی بدام گرفته شال و کیف هم میخواد بگیره بوت خودم میگیرم میدم بهش بیاره چون پولش نم ...

نه برای رسم ما مثلاً یدونه از لوازم برقی که نگرفته یا مثلاً مامان من ظرف دکوری گرفته ۶,۵تومن کنارش ی پیرهن واسه همسرم و یه بلوزی چیزی واسه خودم و خوراک یلدا هم هرچی بخواد میگیره

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️

خستم دیگ تاحالا بی احترامی نکردم بهشون چون دوست نداشتم شوهرم دلخور شه ولی دیگ واقعا حالم داره از زند ...

ولش حرف مردم و برای خوب هم حرف درست میکنن بد هم 

ب خاطر اونا آرامش خونه خودتو بهم نزن

نه برای رسم ما مثلاً یدونه از لوازم برقی که نگرفته یا مثلاً مامان من ظرف دکوری گرفته ۶,۵تومن کنارش ی ...

مامانم میخواس اینکارو کنه ولی گفت ی وقت میگن زرنگ بازی در میاره جهیزیه ناقصه داره میاره ی تیر دو نشون

ولش حرف مردم و برای خوب هم حرف درست میکنن بد هم ب خاطر اونا آرامش خونه خودتو بهم نزن

بخدا من هر چی گفتن خانوادش تیک انداختن هیچی نگفتم تا جایی ک مادربزرگش میگف ط خیلی آرومی مهربونی مامانشم همینو میگف میدونن من خیلی آرومم و خوبم تا وقتی خوب باشن ولی دیگ کم آوردم تصمیم دارم ازین ب بعد مثل خودشون باشم 

مامانم میخواس اینکارو کنه ولی گفت ی وقت میگن زرنگ بازی در میاره جهیزیه ناقصه داره میاره ی تیر دو نشو ...

منم دست مامانم اینا تنگه تازه از جهیزیه و .. تموم شده بودن که اینا شروع شد

بخدا من هر چی گفتن خانوادش تیک انداختن هیچی نگفتم تا جایی ک مادربزرگش میگف ط خیلی آرومی مهربونی ماما ...

اونا برات یلدایی تو نامزدی وسایل های خوبی خریده بودن؟

اونا برات یلدایی تو نامزدی وسایل های خوبی خریده بودن؟

پالتو کیف کفش آوردن با ربع سکه میخواستن النگو بگیرن پولشون نرسید ۱۰ تومن داشتن ی ربع سکه گرفتن با میوه و آجیل و کیک 

البته اجیلا همون شب با اجیلای خودمون آوردن ماشاالله خورده شد زیاد بودیم😂

پالتو کیف کفش آوردن با ربع سکه میخواستن النگو بگیرن پولشون نرسید ۱۰ تومن داشتن ی ربع سکه گرفتن با می ...

خب خیلی تشریفات نکردن ک دیگه یلدایی خانواده شوهر باید سر تر باشه

خب خیلی تشریفات نکردن ک دیگه یلدایی خانواده شوهر باید سر تر باشه

ن مثل همه معمولی بود ب جاریم تو سال ۹۸ دو تومن پول دادن خانوادش چون مادربزرگش فوت شده بود نتونستن بیارن براش برا اون میگن زیاد بوده