وقتی استوریشو میزنه در دسترس نیست یعنی منو هاید کرده یا چی؟
سال ۹۹ تا ۱۴۰۰ شکست های بزرگ زندگیم🥀 ۴۰۱ فکر کردم وضعیت بهتره...ولی نبود...🥀 والان من در ۴۰۳ روزای سخت و پرفشاری رو پشت سر میزارم >>پر از حسرت ، پر از آرزو<<🥀 ❓️ یعنی کِی میشه خدا برای منم درست کنی؟ بالاخره کدوم سال میشه سال من؟ و من با دلی خوش و از نظر روحی آروم ازش یاد کنم و اینجا ثبت کنم؟🗓✒️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه از دیشب دوبار نوتیف گرفتم که استوری گذاشته سری اول که رفتم دیدم هیچی نیست باز امروز یه نیم ساعت پیش نتمو روشن کردم باز نوتیف اومد استوری گذاشته این سری رفتم نگاه کردم دیدم زده استوری در دسترس نیست
سال ۹۹ تا ۱۴۰۰ شکست های بزرگ زندگیم🥀 ۴۰۱ فکر کردم وضعیت بهتره...ولی نبود...🥀 والان من در ۴۰۳ روزای سخت و پرفشاری رو پشت سر میزارم >>پر از حسرت ، پر از آرزو<<🥀 ❓️ یعنی کِی میشه خدا برای منم درست کنی؟ بالاخره کدوم سال میشه سال من؟ و من با دلی خوش و از نظر روحی آروم ازش یاد کنم و اینجا ثبت کنم؟🗓✒️