2777
2789

ولی ریز دنیا اومد

چ حسی داشتین؟؟ 

و اینکه اطرافیان ب روتون میاوردن بچه تون ریزه

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

برام مهم بود ۴کیلویی هپم به دنیا اومد

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ تلاشی نکردم حرف اطرافیانم ب کتفم بود بچمم وزنش عادی بود 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

ببخشید یعنی اینم افتخاره؟؟؟

من تلاشی نکردم بچم با وزن خوب به دنیا اومد ولی نمیدونستم باید حس خوب داشته باشم 

همینکه سالم بود برام یه دنیا ارزش داشت 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان 

بچم ۲کیلو بدنیا اومد😅وزن کم کرد شد ۱۸۰۰😂

ولی بعدا خوب. وزن گرفت زیر نظر متخصص بود

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
ببخشید یعنی اینم افتخاره؟؟؟من تلاشی نکردم بچم با وزن خوب به دنیا اومد ولی نمیدونستم باید حس خوب داشت ...

ن

ولی حرف اطرافیان رو مخه

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 
نولی حرف اطرافیان رو مخه

برات مهم نباشه 

تپلم به دنیا میومد یه مدل دیگه حرف میزدن

اگه میخوای شیرت زیاد بشه و هوب وزن بگیره هفته ای دوبار خورشت گوشت لوبیای کاشانی با شوید پلو بخور 

دمکرده رازیانه و زیره  و خوبه

بعلاوه چیزای دیگه که وزن گیری رو بالا میبره

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان 

من برام مهم نبود دیابت داشتم وزنش شد ۴ 

یکی ازفامیلامون ک باهم تو یک روز زایمان کردیم وزن بچش زیر سه کیلو بود تا مدتی هرکی میومد خونمون میشنیدم ک میگن عه فلانی انقده این چرا انقد بررگتره فلان .. الان بعد دو سال ماشالله بچه اون سه کیلو بیشتر از بچه منه و واضح نشون میده ک خیلی تپلی تره .. دوباره همون فامیلا دهنشون بازه ک چقد بچت ریز مونده 😅😅