2777
2789
عنوان

گربه ام حالش خوب نیس بابام نمیبره دامپزشکی😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 126 پست
زنگ زدم میگه این خیلی حالش بده میمیره😭😭😭😭😭باید سریع ببری دامپزشکی یا آموکسی سیلین بهش بدی که ای ...

قرص اموکسی سیلین یا امپولش عزیزم؟

اسمم مال قدیمه به خاطرش تعلیق شدم  کاش میشد عوضش کرد😐😭
عزیزم دارم کمکت میکنم که با کد تخفیف رایگان با پزشک حرف بزنی دیگه همین کارارو انحام بده بزار بقیشو ب ...

قربونت برم ایشالا از خدا هرچی میخوای بده 😭😭😭😭ولی چجوری ببرمش دکتر 😭😭😭😭😭😭😭😭

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋✨️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🥲الهی بگردم خب ببر به بابات گفتی زنک زدم دکتر گفت نبری میمیره؟

بهش گفتم هروی هم گریه میکنم محل نمیزارع میگن تو چه دختر بیشعوری هستی تو چقدر آدم نفهمی هستی هزارتا گریه تو خیابون میمیره اینم یکیش 😭😭😭😭😭

بهش گفتم هروی هم گریه میکنم محل نمیزارع میگن تو چه دختر بیشعوری هستی تو چقدر آدم نفهمی هستی هزارتا گ ...

چقدر شرایتت بده 

من کارتم خالیه وگرنه برات پول میزدم بری🥲

میخوای از دوستت قرض کن ببر

اسمم مال قدیمه به خاطرش تعلیق شدم  کاش میشد عوضش کرد😐😭
زنگ زدم میگه این خیلی حالش بده میمیره😭😭😭😭😭باید سریع ببری دامپزشکی یا آموکسی سیلین بهش بدی که ای ...

منم همسترم مریض شده بود بردم دکتر دارو داد با قطره چکون دادم خوب شد بابات بیرون نمیره؟وقتی رفت اون زبون بسته رو ببری دکتر؟

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
بهش گفتم هروی هم گریه میکنم محل نمیزارع میگن تو چه دختر بیشعوری هستی تو چقدر آدم نفهمی هستی هزارتا گ ...

شوهر منم بدتر از این حرفارو بهم میزد وقتی میرفت بیرون یواشکی همسترمو می‌بردم دکتر

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
عزیزم اگه نشد بگو من زنگ بزنم دکتر گربه خودم بپرسم ازش

عزیزم میشه یه تماس بگیری  آموکسی سیلین خریدم 250گیرم نیومد 500 گیرم اومده چقدرش رو به گربه بدم حالش بده استفراغ و بی حالی هم داره

چقدر شرایتت بده من کارتم خالیه وگرنه برات پول میزدم بری🥲میخوای از دوستت قرض کن ببر

مرسی عزیزم پول دارم وسیله ندارم😔 عزیزم من رفتم یه کپسول آموکسی سیلین

500گیرم اومده چقدرش رو بهش بدم 

حالا بریز تو ظرف ابش .چون استفراغ میکنه بازم تشنه میشه میخوره .بستگی به توانایی بدنش داره که خوب بشه ...

عزیزم من رفتم یه کپسول آموکسی سیلین

500گیرم اومده چقدرش رو بهش بدم