میشه بپرسم چیکار کردی از همسرت ازمایش اسپرم گرفتی؟
اره گرفتیم همه چیش بالای۸۵ درصد بود یعنی دکتر گفت هیچ مشکلی نداره تازه بعد اون نزدیک ۲۰ روز بیشتر مکمل و ویتامین خورد خودمم دارو گیاهی میخوردم نزدیک ۶ ماهم کلا سردی رو حذف کرده بودیم ولی قسمت نبود
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خیلی عذر دخول عمیق و فلوکونازول شب قبل اقدام ارگاسم قبل همسر هم انجام دادی ؟ممنونم میشم جواب بدی چون ...
دخول عمیق اره ولی اون یکی دیگه رو نمیدونم چیه یادم نمیاد کانل ب ارگاسم رسیده باشم یا نه چون کلا دیر ارضا میشم ولی میدونم خیلی رابطه با کیفیتی بود قبلشم کیت زدم بعد اقدام کردم میدونی چیه رژیم بگیر رعایت کن ولی اصلا بهش دل نبند چون تا خدا نخاد نمیشه
اره دقیقا خدا نخواد نمیشه بازم تلاشمو میکنم بعدش هرچی شد سالم باشه
من پیش ی خانوم دارو گیاهی گرفتم تعیین جنسیت ۹۰ درصد بچهایی که بدنیا میاد پسرن ولی من نشد میدونی چیه حس میکنم اشتباهم این بود کم دارو خوردم حداقل ۶ ماه باید میخوردم
من پیش ی خانوم دارو گیاهی گرفتم تعیین جنسیت ۹۰ درصد بچهایی که بدنیا میاد پسرن ولی من نشد میدونی چیه ...
ن عزیزم با این حرفایی ک شما زدی خواست خدا بوده چون تمام تلاشتو کردی اسپرم هم هر ۷۲ روز ساخته میشه و تخمک هم هر ۳۰ روز بالغ میشه و یعنی سه ماه نهایت رژیم باید جواب بده
ای وی اف تنها قطعی ترینه ک اونم بنظرم ادم زوری از خدا نخواد بهتره