2777
2789

منبع اصلی بهتره 

ولی من ک دیگه عمرا شرکت نمیکنم

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه چی؟من بار اولمه که میخوام شرکت کنم

کلا استخدامی آموزش پرورش باید پارتی داشته باشی یا سهمیه وگرنه شانست کمه ولی بازم نا امید نشو حتما تلاش کن براش خدا بزرگه موفق باشی 🧡

زمان آزمون کیه؟ من خالم میخواد شرکت کنه

خالت میخواد شرکت کنه الان باید شروع کرده باشه منتظر دفترچه بیاد ؟ تو چهل روز که نمیشه قبول شد با این حجم کتابها

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
خالت میخواد شرکت کنه الان باید شروع کرده باشه منتظر دفترچه بیاد ؟ تو چهل روز که نمیشه قبول شد با این ...

نه خیلی وقته شروع کردن مشاور و اینا ام گرقته داره میخونه براش 

منبع اصلی خیلی زیاده آخهنمیشه واقعا

خلاصه هم برای آزمونهای مفهومی بدرد نمیخوره 

یه نگاه به کتابها و سوالات سالهای قبل بکنی متوجه میشی بعضی کتابها خط به خط نکته داره اصلا خلاصه نمیشه 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
واسه چی؟من بار اولمه که میخوام شرکت کنم

م دو بار شرکت کردم سطح آزمون بالاست متقاضی زیاد بر ی کاری ک درآمدش نستا کمه

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان