2777
2789
عنوان

امروز ساعت هفت صبح که داشتم برمی‌گشتم خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 42 پست
من از زمان مجردیم تا الان همیشه بیرون رفتنی تو کیفم اسپری فلفل و چاقو دارم چندین بار هم شده استفاده ...

اخه از کجا باید اسپره فلفل و چاقو خرید

میخای گریه کنی؟  گریه نکن برقص😎

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از زمان مجردیم تا الان همیشه بیرون رفتنی تو کیفم اسپری فلفل و چاقو دارم چندین بار هم شده استفاده ...

چند سال پیش تو شهری.  یه دختر چاقو تو جیبی داشت یه پسر مزاحمش شد خواست بدزدتش  دختره از خودش دفاع کرد با چاقو زدش پسره مرد..

😐 دختر انداختن زندان 

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

وای دوست من میفت قلاب بافتنی بذار . زیاد فرو نمیره مثل چاقو اما قشنگ گوشت طرفو میکشه میاره بیرون🤣

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

دنبال منو دوست یه پژویی که ۴تا مرد حدودا۳۵ ساله توش بود به مدت یک هفته تعقیبمون میکردن ! هر بار از مدرسه میومدیم یا میرفتیم! شبا هم با خانواد میرفتیم زنجیر زنی ...باز میومدن..

خیلی وحشتناک بود

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....