2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما ترکی بهش میگیم اوزوح قاشه. یعنی نگین انگشتر آفتاب بهش بخوره و آب هم هفته ای یه بار تو تابستونم دوبار

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭

انگتر ناز یخی یا گل یخه

نور زیاد باعث میشه خیلی خوب رشد کنه و گل بده

اب کم بده بهش مث کاکتوس

دما هم نباید خیلی پایین باشه مثلا اگه تو بالکنه زمستون بیاری تو بهتره اگرم نیاری بازم دووم میاره خیلی خانومه😁

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

شبیه گل یخ ، برگهای اینجور گیاه که داخلش آب ذخیره می‌کنه نیاز به آبیاری زیاد نداره ، نور کافی حتی بیرون پنجره هم میشه گذاشت 

برای آبیاری هم فقط سمت صبح 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 

زیر برگهاشون هم هر چند وقتی چک کنید ، مستعد قارچ هستن اگه دیدین سفیدک شبیه تار عنکبوت باید پاکسازی کنید 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
انگتر ناز یخی یا گل یخهنور زیاد باعث میشه خیلی خوب رشد کنه و گل بدهاب کم بده بهش مث کاکتوسدما هم نبا ...

گل یخ این نیست 

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟

گل یخ

گلهای صورتی رنگ و نارنجی میکنه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

ناز یخی، بعضیها ناز ژاپنی هم بهش میگن

زمستون از یخ زدگی محافظت کنین، 

گیاه کم آبیه، خیلی راحت میشه ازش قلمه گرفت، اگه تو باغچه یا گلدون بزرگ زیر نور آفتاب باشه برگهاش خیلی بزرگ میشه . رشدم زیاد میشه

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟