2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میوه روی درخت برای چیدن و خوردن نه خشگلی!!!!!!

حالا اینکه اونا نخورده هستن و میوه میخورن اوکی!!!!

ولی شما که خیلی با کلاسی بدون اونی که برای خشگلی رو درخت میمونه اسمش گُله گُل! 

میوه بمونه خشگل نمیشه میگنده و کفران نعمته. 

متاسفم برات

سال اول آمدیم این محل همسایمون چند تا درخت خرمالو داره اونقدر ثمر داد که هر هفته ۲۰ سی کیلو میچید ماهم از پنجره می‌دیدیم همش میگفتم خدایا این همه خرمالو کاش چند تا به همسایه ها میداد اون سال خرمالو خیلی خیلی گرون بود  باورتون نمیشه این چند سال روی هم هنوز قد اون سال نشده   کاش ذکات مالمون رو به نیت سلامتی عزیزامون بدیم  هم برکت زندگیمون بشه  هم شادی خودمون و دیگران    هیچکس نخورده نیست اما اونا فکر نمیکنن یکی اینقدر چشم تنگ باشه که نه خودش بخوره نه به کسی بده 

استارتر چرا اینقدر نسبت به خوراکی حساسیت نشون می دی؟!

از اون تاپیک ناراحت شدنت بابت خیراتی که مادرتون برای برادر مرحومتون میده شما رو توی ذهنم مونده!!

خوردن میوه از درخت خیلی لذتبخشه. لذتی که یه دونه میوه ای که از درخت بکنی بخوری با 100 تا که از مغازه بخری بیاری برابری می کنه

سخت نگیر. بذار همگی از نعمت خدا لذت ببرید