2777
2789
عنوان

من یه غلطی کردم جلوی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 66 پست

من سرعت میرم ولی وقتی شوهرم کنارم نشسته آروم تر میرم چون میدونم دم به دقیقه میگه آروم تر 

طوری شده که وقتی میخوایم بریم بیرون ، پسرم نمیزاره باباش پشت فرمون بشینه میگه بابا لاک پشتی میره 

شما هم زیاد سخت نگیر ی صدقه بده خودت دو بسپار به خدا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم جای اون شخص بودم همینو میگفتم،با این وضع ایمنی ماشینا و کیفیت بد آسفالت و جاده ها هنر نیست رانندگی با این سرعت،فکر خودت نیستی فکر جون دیگران بکن ،اونا چه گناهی کردن برای اینکه شما احساس افتخار کنی جونشون به خطر بیوفته!

همیشه اونی که تشویقتون می کنه لزوما خوبی شما رو نمی خواد

و اونی که نهی و انتقاد می کنه بدی شما رو نمی خواد

با این وضعیت ناامنی جاده و خودروها و رانندگی های وحشتناک اصلا عاقلانه نیست در هیچ اتوبانی در ایران با سرعت 160 بری. چون فقط شما و مهارت شما نیست که در رانندگی دخیله

من همسرم دست فرمانش یک یک ولی تو موارد مثلا خق با همسر منه بقیه خلاف میخوان سبقت بگیرن میگن تو زیاد کل کل نکن عیب نداره تو میگی دست فرمونم خوبه نمی دونی طرف مقابلت هم دست فرمونش خوبع یا نه میاد میزنه حتی جزئی میزنه ولی به دردسرش خرجش می ارزه؟

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره