2777
2789
عنوان

دلم همیشه می خواست دو تا بچه داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 82 پست
چه خوبه زن بخواد مرد نخواد راضیش کن حالا هی در موردش حرف نزن موقعش که شد راضیش کن یکی کمه واقعا ظلمه ...

دوست دارم سنشون به هم نزدیک باشه دوست دارم یه دختر دیگه هم داشته باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش شوهر منم عقل بیاد دبگه بچه نخاد ی بچه بسه دیگه واقعا اگر نمیخاد اصرار نکن اونم هی میگه حتی گاها جلوگیری نمیکنه بدون اینکه به من بگه واقعا وقتی ی طرف بچه نمیخاد به نظر هم احترام بزارید بعدش هم یکسال خیلی کوچیکه هنوز واقعا زوده من بچم ۵ سالشه و دبگه اصلا نمیخام به دومی فکر کنم

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
من بچه دا تا همیشه می خواستم بعد دوست ندارم احساساتی که من تجربه کردم بچم تجریه کنه

ببین الان زمونه عوض شده...بچه دوم حکم هوو داره برای اولی.نیار تا ۲۰ساله بشن همش کشمکش و حسادت و رقابته.

پسر اولی من خیلی بداخلاق گریه و حسود شده در خالیک عالی بود

من بچه دا تا همیشه می خواستم بعد دوست ندارم احساساتی که من تجربه کردم بچم تجریه کنه

کم کم راضیش کن و صبر داشته باش نخواه که یهو راضی بشه در این حین خودتو تقویت کن چکاپ و ایناتو انجام بده شاید یه سالی طول کشید که راضی بشه وقتایی که حالش خوب نیس حرفشو نزن یا تند تند بگی ...کم کم راضی میشه 

تجربه های خودتم بگو بهش از تک فرزندی اینا

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 
مادرهایی که میگن بعد هشت سال بچه دوم آوردن به تحقیق کوچولو در زمین تربیت فرزند داشته باشید می فهمید ...

منم همین کارو کردم راضی نیستم میگم کاش تفاوت سنیشون ۳سال بود

البته شاید تو اون موقعیت میگفتم کاش تفاوتشان زیاد بود

دقیقا باید با اختلاف سنی کم و با هم دیگه بزرگ شن اختلاف سنی زیاد باشه دیگه نمیتونن همبازی باشن

بابا اینا همش حرفه. من خودم سه تا داداش دارم با یکی یک یا یکی سه و با یکی پنج سال اختلاف دارم. چه تو بچگی چه الان با اون آخری دوست و رفیقیم.

ببین الان زمونه عوض شده...بچه دوم حکم هوو داره برای اولی.نیار تا ۲۰ساله بشن همش کشمکش و حسادت و رقاب ...

والا ما که اطرافمون زیاده دوتا پشت هم هیچکدوممون اینطور نیسن 

این فقط تجربه ی شماست شاید رفتارتون اشتباه بوده عزیز

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷