2777
2789

حالا درسته دهاتی بودن توهین نیست ولی اینا انگار برای تحقیر میگن

من خودم ترک یکی از شهرای آذربایجان غربی هستم و لهجم زیاد غلیظ نیست چندبار پیش اومده بگن ترکی حرف زدنت دهاتیه

حتی دوستم جلفاییه بااینکه نزدیک تبریزه و ترکی حرف زدنش زیاد فرقی با تبریز نداره اونروز یکی ب اونم گفت حرف زدنت دهاتیه

شنیده بودم مردم اینجا فقط با خوذشون خوبنا ولی دیگه ن تا این‌حد😕بخدا اگه میدونستم اصلا موقع انتخاب رشته تبریزو نمیزدم

(به تبریزی های عزیز برنخوره تاپیکم جنبه درددل داره🥲)

میشه برای روح عزیزِ از دست رفته‌م صلوات یا فاتحه بفرستی🤍ممنون مهربونم...:)

تبریز زندگی کردم اصلا اینطور نیست

بشدت خون گرم هستند ...

هرجا ادم طرز فکر غلط هست جمع نبندید

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این از اون حرفا بودا حالا یکی دونفر اینجوری دیدی دلیل نمیشه چاخان کنی به همه تبریزیا نسبت بدی

خیلی دیدم

کاش چاخان بود:/

منم شنیدم که خیلی نژادپرستن...یکی از آشناها ۳ سال تخصصش رو اونجا درس میخوند خیلی ناراضی بود . می گفت آدمای مهربونی نیستن 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

چرا نژادهای ایرانی اینقدر دچار توهم خودبرتر بینی و نژاد برتربودن دارن من خودم کوردم واقعا از نظرم مسخرس این طرز فکر

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

تبریز زندگی کردم اصلا اینطور نیستبشدت خون گرم هستند ...هرجا ادم طرز فکر غلط هست جمع نبندید

بله ادم خوب هم زیاد دارن

خیلی دیدمکاش چاخان بود:/

من که ندیدم 

اتفاقا من میگم غریبه دوستن 

هرکی از دورواطراف بود تو کلاس ما بااون بیشتر خوش وبش میکردن تا خود همشهریامون

https://harfeto.timefriend.net/17319298842977   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞