دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
😁مدیریت خوبی دارم مثلا میتونم آدما رو باهم دوست کنم مثلا از جزوه و اینا شروع میکردم میگم من کلا روا ...
من خیلی برام پیش میاد کسی بیاد باهام صحبت کنه یا بخواد دوست بشه اما من هیچوقت شروع کننده نیستم و وقتی یکی سمتم میاد خوب برخورد میکنم اما بازم توی دوستیام اینجوریم ک تا اون پیام نده بگه بریم بیرون من پیام نمیدم و از یه جایی به بعد خب طرف خسته میشه از یه طرفه بودن. حالا دعا کن با تمرین های تراپیستم این اخلاق رو ترک کنم😚
من تو خوابگاه دوست پیدا میکردم.تو دانشگاه بین همکلاسی هام هیچ دوستی نداشتم جز یکی دوتا.چون همکلاسی های رشته خودم زیاد خوب و خاکی نبودن همیشه یا فکر میکردن از دماغ فیل افتادن.ولی تو خوابگاه خیلی ادم خاکی پیدا میشد
برای حل شدن مشکلاتم و سلامتی خودم و خانوادم ی صلوات از ته دلت میفرستی؟ خدا عاقبت بخیرت کنه❤❤🥺
سخت نگیر و فکر نکن دوست شدن کار سختیهمن تفکر قبل دانشگاهم اینجوری بود و سخت دوست میشدم با کسیخوشرو ب ...
من کلا دختر ارومیم و بعضی وقتا از شخصیتم خوشحالم چون درسته ادمای کمی میان سمتم ولی با هرکی دوست شدم واقعاا ادم سطح بالایی بوده. اما من دوس دارم تعداد دوستام زیاد باشه
تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...