2777
2789
عنوان

درآمد خواهرمو میبینم وکیله

| مشاهده متن کامل بحث + 5021 بازدید | 201 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانواده من کلا همه کارمندن سر و کله زدنو که ماهم از صبح تا خود شب میزنیم بله نسبت به وکالت شغل بی در ...

شوهر من کارمنده ۶ صبح میره سرکار ۷.۳۰ شب هم تعطیل میشه با حقوق بیست تومن هم ساعت کاری زیاد هم حقوق کم

یادمه که توی تحقیقات میگفتن اکثریت جامعه ایران زیر ماهی سی چهل تومن درآمد دارن

جالبه تو نی نی سایت همه بالای ماهی ۵۰-۶۰ تومن در میارن 😂😂😂😂

من با دکترا ، دبیرم و با کلاس خصوصی با ساعت کار معمولی ماهی بیست درمیارم 

شوهرم با شب کاری و شغل تخصصی تو وزارت نیرو و ۶-۷ سابقه ۳۰-۳۵ تومنه 

دارین خالی می‌بندین هم یجوری ببندین که آدم باورش بشه

همه چی رو خودتون گفتید . می مونه تصمیم و همت و تلاش

من پشت کنکورم دو سه تا سوال بپرسم راهنمایی میکنین منو؟

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
نه بابا تازه کاره؟

اره ی دوسالی میشه یعنی ب نظرت داشت دروغ میگف؟ اخه خیلی میناله بعضی موقعه دلم واسش میسوزه بعضی موقعه ها میگم این حرف ها رو میزنه ک کسی بشون چشم نداشته باشه اخه خیلی ب چشم زدن اعتقاد داره

حقوق باباتو باخودت ک کارمندی مقایسه کن جوابشو ب ماهم بگوفرض بود

والا امکان پذیر نیست داره خالی میبنده یجوری میگه دانشگاه تاپ بودم انگار مثلا ماها یه رشته چرت تو دانشگاه  دره پیت خوندیم

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)

شوهر منم پیک موتوریه ماهی یه میلیارد در امد داره 

کی به کیه هرکی هرچی میتونه میگه 😆😆😆😆😆

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
خانواده من کلا همه کارمندن سر و کله زدنو که ماهم از صبح تا خود شب میزنیم بله نسبت به وکالت شغل بی در ...

ساعت دو؟

حالا استارترو نگاه نکن عزیزم که معلوم نیست راسته یا دروغ 

خیلی کم پیش میاد تا ساعت 2

اکثرا تا 5 یا 6 سرکارن 

نسبت به وکالت شاااید ولی اونم پول بهتری درمیاره 

مرخصی هم اینجوری که تصور میکنی گرفتنش راحت نیست 

بفرمایید.

میخواستم بدونم به نظر شما  برای اینکه بتونم شیمی رو تو کنکور بالای ۵۰ بزنم  چطوری بابد بخونمش یا کتابی که کمک کنه بهم خیلی با شیمی مشکل دارم چند موردی هارو همش  سر یه مورد غلط میزنم