2777
2789
عنوان

درآمد خواهرمو میبینم وکیله

| مشاهده متن کامل بحث + 4770 بازدید | 200 پست
درآمد وکلا عالیه خواهر من تنبله اینجوری درمیاره

شوهر من ۲۰ ساله کارمنده ماهی ۲۵ می گیره .شما به عنوان کارمند درآمدت خوبه که ...وکالت دردسرای خودشو داره ...کارمند کجا هستین که بهتون وام میدن ؟؟شوهر من که خیلی وقته نهایت ۲۰۰ تومن بهشون وام دادن

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

درسته وکالت از دور باکلاس و پردرآمد و راحت دیده میشه.ولی استرس های خاصّ خودش رو هم داره.من می تونم آزمون وکالت بدم ولی دلم نمی خواد.چون روحیه ام حسّاسه و خیلی اذیت میشم.ترجیح میدم شغل تجاری داشته باشم.تجارت با این که سخته ولی شیرینه واسم.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کارت راحت تره درامدت هم خوبه وام میلیاری هم که میدن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
عزیزم من برام مهمه بخاطر این میگم پول وکالت پیشم شبه نداره خیلیا ب زور این پولو میدن وکیل خودت کارت ...

شبه داره ؟خب نیاد پولو بده خود بره پروندشو به جریان بندازه خبراونجوری پول همه شبه داره کارمندی که تو تایم اداری حتی با همسرش تلفنی حرف میزنه گوشی استفاده کنه بالاخره تایم کارشه

کاربری دست دو نفره 
ماهی ۷۰.۸۰تومن پول نیس ک بشینی درس بخونیما مغازه داریم همسرم مانتو فروشهماهی ۱و دویست ب بالاس سودشبج ...

عزیزم ماهی ۵ بار میره دادگاه کلا ۳ ساعته میاد

۵۰ درمیاره حداقل 

کمه؟؟؟ کجا ۱۵ ساعت کار کنی تو ماه بهت ۵۰ میدن؟؟

تازه بیشتر کار کنه بالای ۲۰۰ ۳۰۰ در میاره خواهر من حوصله ندارع 

اسی خواهرت دفتر داره؟یا برای شرکتی کار میکنه؟چه جوریه؟منم دلم میخاد بخونم ولی میترسم کار نباشه بیکار ...

عزیزم وکیل باید دفتر داشته باشه اونی که شرکت کار می‌کنه نماینده حقوقیه

کاربری دست دو نفره 
شبه داره ؟خب نیاد پولو بده خود بره پروندشو به جریان بندازه خبراونجوری پول همه شبه داره کارمندی که تو ...

ناراحت نشو من خودم شوهرم کارش با وکیلاست نصف وکیلای شهر دوستشن میگه خیلی از وکیلا پولو میگیرن و دیگه هیچ اصلا تلاشی نمیکنن و فقط تو فکر منفعت خودشونن