2777
2789

من یبار خواب دیدم سواحل فلوریدا هواپیمایی که من توش بودم سقوط کرده بود و عکسمو اینا هم اونجا افتاده بود روحمم نظاره گر بود

خواب دیدم یکی با پتک میزد تو سرم انقدر خون همه جا رو گرفت کشته شدم بعدش نشست خورد منو😂😐

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

اینکه عروسیم بود و اسم شوهرمو صدا میزدم

درصورتی که مجردم😐😂

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خواب دیدم کلا به یه موجود دیگه تبدیل شدم 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

سریال lost رو دیدی 😁

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

منم یه بار خواب دیدم اسپانیام مثل بلبل اسپانیایی حرف میزدم با این که هیچی بلد نیستم از زبانش

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

اوه یس😁

خواب دیدم که با یه دونه بیل، ده دوازده تا از طالبان و کشتم، همه جا پره خون شد و  روی جسداشون راه رفتم

من خیلی لطیفم، نمیدونم چرا چنین سمی دیدم😂🤦🏻‍♀️

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

یک خواب تکراری بچه بودم از سن ۶ سالگی شروع شد تا ۸ و ۹ فک‌میکنم 

داخل حیاط بازی میکردم یه موجود بزرگ می یومد سر پشت بام میگفت بیا بریم دستم میگرفت باهم میرفتیم اوایل میترسیدم اینقدر این خواب تکرار شده بود برام دیگه میدونستم خواب و با اون موجود دوست شده بودم هنوزم یادم 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
اوه یس😁خواب دیدم که با یه دونه بیل، ده دوازده تا از طالبان و کشتم، همه جا پره خون شد و روی جسداشون ...

من یه بار خواب دیدم جنگ شده بود یه تفنگ دادن دستم انقدر کوچیک بود انگشتم نمی رفت تو که ماشه رو بزنم.خدا ذلیلشون کنه از استرس و فکر اینکه چجوری شلیک کنم خفه شده بودم

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

من یه بچه دارم، و همیشه دلم میخواست حداقل ۳ تا بچه بیارم. و خیلی هم دلم یه دختر میخواست.

ولی اینقدر توی دوران حاملگی و زایمانم خانواده شوهرم اذیت کردن و شوهرم پشتم نبود کمک نبود با درک نبود که پشت دستمو داغ کردم.

ولی دو دفعه خواب دیدم که یکی بهم یه دختر میده میگه این مامانش مرده تو بزرگش کن ولی من قبول نمیکنم و میگم من خودم یدونه بچه دارم

من یه بار خواب دیدم جنگ شده بود یه تفنگ دادن دستم انقدر کوچیک بود انگشتم نمی رفت تو که ماشه رو بزنم. ...

😂😂😂وای عزیزم، خدا حفظتون کنه

خیلی بامزه اید🥰😍

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند.