دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.
من میدونم چی میگی برام قابل درکه ولی من همیشه جوری تو خشم با حرفام حس میکنم اسیب میزنم به هرچی جلومه ...
ببین منم قبلا اینطور بودم ولی یه بار نشستم با خودم فک کردم خب الان من از دست کی عصبانی میشم بخاطر چی عصبانی شدم؟! آیا طرف مقابلمو دوس ندارم؟! آیا این چیزیکه ازش عصبانی میشم یا منو عصبانی میکنه دیگه قابل درست شدن و بازگشت نیست؟! چرا بخاطر یه چیز بی ارزش که میتونم بعدا خودمم درستش کنم اوقات کسی که دوسش دارمو تلخ کنم اوقات خودمو تلخ کنم؟! مگه ما چقدره دیگه زنده ایم؟! مگه قراره چقدر دیگه پیشه هم باشیم که مقداری شو بخوام یه اوقات تلخی بگذرونیم؟! من خودم قبلا قبل اینکه ناراحت بشم وقتاییکه خوب بود حالم باخودم این فکرا رو میکردم بعد کم کم موقع عصبانیت یه لحظه به یادم میآوردم که طرف مقابلم کیه و چرا عصبانی شدم و آیا قابل درست شدنه یا نه؟! همین باعث میشد کم کم خشمم بخوابه الان اصلا نمیتونم موقع عصبانیت داد بزنم انگار که هیچوقت اینجور نبودم انگار که اصلا تو خونم نیست دیگه
تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اگه زیاد عصبانی میشی باید دنبال علّتش باشی.ممکنه از کمبود ویتامین باشه ، ممکنه ناشی از کم خونی باشه یا این که ممکنه وراثتی باشه.شاید هم به خاطر مصرف داروی خاصّی باشه.گزینه ی اوّل و دوم با یه چک آپ مشخّص میشه و با مصرف مکمّل های غذایی قابل جبرانه.سعی کن ذکر زیاد بگی.صلوات خیلی خوبه این طور مواقع.استغفار هم همین طور.اگه احساس می کنی دلت می خواد کسی رو کتک بزنی یا به وسایل خونه آسیب بزنی ، بهتره یه کیسه بکس داخل خونه نصب کنین.هر چه قدر دلت بخواد می تونی بزنیش.😁
TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.