2777
2789

راجب حس و حالم اینارو گفتم 

خیلی زیاد استراحت میکنم 😁 اگه بگم ۲۴ساعت دروغ نگفتم

خیلی زیاد خوش اشتها میشم برخلاف وقتای دیگه😶 اما نمیشه هر چیزی بخورم چون باید رعایت کنم 

مثلا امروز چند بار صبحونه خوردم😂

بلا استثنا با همه یدور بحث میکنم (بی منطق) دلم میخواد اگه چیزی گفتم حق با تو بود تحمل کنی 😂 و الکی بهم حق بدی

یسری مردا غر میزنن ک وای دوباره سگ اخلاق شدی وای شروع شد 

این حرفا خیلی عصبیم می‌کنه ، درسته برای من اذیت کنندس ولی این نشونه سلامت بدنه پس باید شکر کنن بجای غر 😒

اینم بگم لازم نیست کار خیلی سخت یا عجیب غریبی بکنی .

همین که تلاش کنی با چیزای کوچیک باعث بشی حالم بهتر بشه کافیه چون از لحاظ روحی هم آدم حساس میشه

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی کپ کرد😂توقع نداشت اینجوری بگم چون معمولا از خود گذشتگی میکنم و میگم عیب نداره و اینا 

بنظرتون چیز دیگه ای لازم هست بهش بگم بعدا حضوری؟

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 
نامزدت چی گف من روزای پریودی خیلی عادیم

کپ کرد توقع نداشت اینجوری بگم😂 

واای چقد سختش میکنیپریودیه دیگوالا این داستانارو نداشتم من از اول

برا من ۴روز اولش عین مرگ هست 🥲 ولی من یکمم پیازداغشو زیاد کردم

من هیچ وقت انقدر تفاوت نداشتم موقع پریود با غیر پریود .ممکنه فقط به خاطر اون کمر درد یا دل درد یکم ک ...

خوشحالم برات🥲نه من جدی افکار بدی میاد سراغم از لحاظ جسمی هم ۴روز اول داغونم