2777
2789
عنوان

از تجربه سزارين تون ميشه بگين

63 بازدید | 15 پست

هفته ٢٦ باردرايمه زايمان اولم طبيعي بود كه خيلي سخت بود بعد زايمان ٢ ماه بعدش مجبور شدم دوباره عمل كنم چون پارگي درجه ٤ داخلي داشتم و دكتر بي مغز بعد زايمان بخيه نزده بود بماند كه چه دردي كشيدم٢ ماه تمام بعد از اون عمل ديگه اجازه زايمان طبيعي ندارم و بايد سزارين كنم ولي خيلي استرس دارم همه ميگن اسونه راحتر از طبيعيه ولي بازم افكار منفي مياد سراغم😐 ميشه شما از تجربه هاتون بگين يكم دل گرم بشم ❤️🌹

تجربه ی دوتا سز دارم اولیش با بیحسی دومی با بیهوشی 

بعدش پمپ درد بگیر اصلا درد نداری 

الانم باردارم انتخابم بیحسی هست دوست ندارم بیهوش باشم

استرس که کاملا طبیعیه الان من برا سومی هم استرسِ اتاق عمل رو دارم اما چه میشه کرد

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوتا زایمان سزارین داشتم .سعی کن دکتر خوب پیدا کنی چون واقعا دکتر تاثیر زیادی توی شرایط بعد از عملت داره .حداقل یک هفته بعد از عمل تا وقتی بخیه هاتو بکشی احتیاج به مراقب و همراه داری فکر اینم بکن و بهتره از پمپ درد هم حین عمل استفاده کنی بقیش با شیاف مسکن حله

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

منم دومی خودم خواستم سزارین شدم بخاطر بواسیرم  ..تنها بدی که برام  داشت سوند وصلم بود که یکبارم ادرار نکردم توش😁به هوش که اومدم گفتم بکنینش چندش بود ..سزارین اون قسمت زخم به هر حال درد داره بعدش سرفه خنده عطسه نمیتونی بکنی نفست تنگی میکنه یه کتری نمیتونی برداری یه کشو لباس نمیتونی باز بسته کنی ...کلا وزن وسایل برات اینقد سنگین میشه 😁😂کشو لباسم یادمه باز کردم هر کار کردم نتونستم ببندم مادرم گفتم بیا ببند ..البته بمرور خوب میشه تا۱۵ روز یکی حتما کنارت باشه ..من لاغر بودم بعضیا که وزنشون بالاست میگن سزارین خوب نیست و همه ش کمر دردن راضی نیستن ..یوقتام بعدش یبوست میشی چون نمیتونی زور بزنی بخاطر جای بریدگی 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
تجربه ی دوتا سز دارم اولیش با بیحسی دومی با بیهوشی بعدش پمپ درد بگیر اصلا درد نداری الانم باردارم ان ...

به سلامتي ❤️ بعد ار بي حسي براتون سردرد و حالت تهوع پيدا نشد ؟ 

شكمتون ورمش خوابيد چون ميگن سزارين باعث ميشه شكم بزرگ بمونه 

دوتا زایمان سزارین داشتم .سعی کن دکتر خوب پیدا کنی چون واقعا دکتر تاثیر زیادی توی شرایط بعد از عملت ...

🥺 همراه ندارم خدايي مامانم اينا و خانواده شوهرم خارجن اصلا به جز خاله شوهرم و عموي خودم ديگه اشنا چيزي نداريم پسرم هم ٦ سالشه خيلي شيطونه استرسم همينه كه چطوري تنهايي از پسش بر بيام 

منم دومی خودم خواستم سزارین شدم بخاطر بواسیرم ..تنها بدی که برام داشت سوند وصلم بود که یکبارم ادرا ...

مرسي از وضاحت كاملي كه دادين ❤️ همراه كه ندارم خدا بزرگه انشاالله بخير بگذره 

به سلامتي ❤️ بعد ار بي حسي براتون سردرد و حالت تهوع پيدا نشد ؟ شكمتون ورمش خوابيد چون ميگن سزارين با ...

نه خداروشکر اصلا سردرد نداشتم چون رعایت کردم سرمو تکون ندادم و تو بیمارستان بالشت نذاشتم زیر سرم 

من کلا شکم ندارم وزنم پایینه الان سومی رو باردارم بخدا اگه به کسی نمیگفتم متوجه نمیشدن 

شیر دادن خیلی خیلی تاثیر داره رویِ جمع شدنِ رحم 

من دوتا بچه شیر دادم شکمم سریع رفت داخل حتی شکمم رو هم نبستم 

الان که باردارم و هفته ی دارم وارد هفته ی نوزده میشم تازه وزنم شده ۵۸☹️

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

نه خداروشکر اصلا سردرد نداشتم چون رعایت کردم سرمو تکون ندادم و تو بیمارستان بالشت نذاشتم زیر سرم من ...

وزن منم پايين مثل شما كلا الان كه هفته ٢٦ هستم وزنم ٦٢ شده  

درسته ميگن خوردن قهوه براي سردرد نشدن خوبه يعني بعد زايمان ؟ 

🥺 همراه ندارم خدايي مامانم اينا و خانواده شوهرم خارجن اصلا به جز خاله شوهرم و عموي خودم ديگه اشنا چ ...

برای چند روز پرستار بگیر چون واقعا تا چند روز بعد از زایمان خودت به تنهایی نمیتونی کارهای بچه و خونه و...انجام بدی

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️