2777
2789

سخت که هست ولی شدنیه . پسرم پیش دبستانی میره دخترم مهد از ۱۲ ونیم تا۵ . برگشتنی میرم دنبالشون باهم میریم خونه . ولی خب من هم مادرم هست هم مادرشوهرم برای همین خیلی سختم نیست . مثلا غذارو موادشو اماده میکنم میذارم تو یخچال به مادرم میگه ظهر بذاره رو گاز نم نم بپزه تا برسم خونه. پنج شنبه ها که خونم کلا تمیزکاری میکنم همسرمم هست کمکم میکنه 

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهرزاده ام زنگ زد گفت حالم بده بالا آوردم ولی مامانم سر کاره .تا ۳ هم هیچی نیست بخوره تا مامانش بی ...

وا چرا؟؟؟ مگه براش از شب غذا نمیذاره؟؟؟  چطور دلش اومده حال بچه بد بوده رفته سرکار 

من از مهر بهد چندسال برگشتم سرکار . همون هفته اول پسرم مریض شد ۳روز مرخصی گرفتم موندم خونه.هروقت مریض شن مرخصی میگیرم

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

خواهرزاده ام زنگ زد گفت حالم بده بالا آوردم ولی مامانم سر کاره .تا ۳ هم هیچی نیست بخوره تا مامانش بی ...

شاهد از غیب رسید . 

دقیقا منم یه بار یه صحنه دیدم توی کلاس دخترم پیش دبستانی . سال کرونا . قانون بود توی مهدشون  هر بچه ای اگر سرفه میکرد علائم داشت از گروه جداش میکردن زنگ میزدن بیاید ببرید. من خودم اونجا بودم مدیر مهد به باباش و مامانش زنگ زد این گفت به اون یکی بگید این گفت به این یکی بگید . حتی به شماره اضافه تر که میگیرن نمیدونم کی بکد زنگ زد گفتن تا والدینش هماهنگ نکنن نمیایم . یعنی این بچه با یه حسرت به بچه ها نگاه میکرد که تنم میلرزید و هر روز میدیدمش با گریه میومد مهد و انقدر حس بدی بهم دست میداد که واقعا چه پولی چه امکاناتی قراره برای این بچه فراهم کنید که جای این روح و شخصیت له شده رو براش بگیره ؟

نظر قطعی من اینه که واقعا اگر نیاز مالی مطرح نباشه ادم باید اولویتش رو بذاره بچه . من خودم خانه دارم . حاضرم یکم بیشتر صرفه جو باشم ولی حضور من توی خونه باشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
شاهد از غیب رسید . دقیقا منم یه بار یه صحنه دیدم توی کلاس دخترم پیش دبستانی . سال کرونا . قانون بود ...

هزینه ها بالا رفته مهد کودک پیش دبستانی مدرسه ی بچه ها پارک و...وگرنه کی بدش میاد تو خونه پیش بچه هاش باشه 

هزینه ها بالا رفته مهد کودک پیش دبستانی مدرسه ی بچه ها پارک و...وگرنه کی بدش میاد تو خونه پیش بچه ها ...

درست میگید ولی مادری که دائم خونه باشه اگر بخواد میتونه هزینه رو کاهش بده . من خودم الان خانه دارم . غذای بیرون بر و اینا که خیلی کم میگیریم وابسته کسی هم نیستیم که این بیاد برامون بپزه اون بیاد . مهد که اصلا لازم نیست . سرویس واسه بچه هام نگرفتیم رفت و امدشون رو کمک میدم رفت پدرشون می بره که میره سر کار برگشت من که به ساعتش برسیم . معلم خصوصی و وضع تحصیلی همه با منه باهاشون کار میکنم . هزینه هست منم توی همین جامعه هستم ولی یه خانم خانه دار میتونه خیلی مفید باشه در هزینه ها . بعد این که ادم باید ببینه چی به دست میاره چی از دست میره . روح و روان بچه رو واقعا در برابر چی  از دست میدیم ؟

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚