2777
2789

لطفا کامنت بذارید اگر کسی هست سوالم را بپرسم

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

من

در این کتاب گفته شده خودتون را خیلی مشتاق نشون ندید ،

و خیلی باهاش کنار نیاید ، 

اما خب فردی که خواستگاری امدن و به قصد آشنایی بیشتر در حال ارتباط هستیم ، نمیشه ک در برابر حرفاش مخالفت کرد 

یا همه اش سرد رفتار کرد و سوالی نپرسید ،

پس رفتار در این دوران ک هر دو میدونیم برای ازدواج جدی و با اطلاع خانواده ها در ارتباط هستیم ، چه رفتاری نشان بدیم ؟ 

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در این کتاب گفته شده خودتون را خیلی مشتاق نشون ندید ،و خیلی باهاش کنار نیاید ، اما خب فردی که خواستگ ...

منظور اینه هر بار که پارتنرت یا خواستگارت بهت میگه بریم بیرون سریع قبول نکنی بگی وای اره بریم و...

هر چهار باری که میگه بریم بیرون شما ۲ بار برو

مامان دوقلوهای شیطون👼👼🏻
همشو نه ولی یه قسمتایی رو خوندم که زیاد وابسته خودتو نشون ندی به خودت اهمیت بدی زیاد دنبال طرفت راه ...

یه سوالی مطرح کردم 

لطفا اگر پاسخی ب ذهنتون میرسه بفرمایید

منظور اینه هر بار که پارتنرت یا خواستگارت بهت میگه بریم بیرون سریع قبول نکنی بگی وای اره بریم و...هر ...

الان دیشب من حواسم پرت شد که پیامشون را سین زدم ولی جواب ندادم

سه چهار ساعت بعد پاسخ دادم راجع به تایم کاریم بود

بعد سریع سین زد نوشت اها یعنی شمام این تایم رو میرین

بعد دیگه جواب پیام رو نداد تا الان 

مثل هر شب شب بخیر یا صبح بخیر هم نگفت

ولی من هم رفتاری نکردم انگار نه انگار ،

پیام الانشو کی جواب بدم ؟ 

در این کتاب گفته شده خودتون را خیلی مشتاق نشون ندید ،و خیلی باهاش کنار نیاید ، اما خب فردی که خواستگ ...

این کتاب من فکر میکنم بیشتر درباره زمانی هست که نامزد هستین الان شما درمرحله خواستگاری هستین باید سوال داشتی بپرسی که بیشتر باهم آشنا بشین نمیشه هیچی نگی سرد برخورد کنی 

گفته در عین خوش اخلاقی و خوش رویی خودتون رو مشتاق نشون ندین

یعنی سرد و خشک نباشین

میشه تقریبا مث این معنیش کرد ک شما از طرف دوستتون ی مهمونی دعوت شدین ولی لحظه اخری

یعنی لحظه اخر ب لیست مهمونا اضافه شدین وو شمام دووست ندارین برین

نمیری با طرف خشک و سرد رفتار کنی بگی ن نمیام و فلان لحظه اخری یادت افتاده منو دعوت کنی و...

ب جاش با لحن خوب و مودبانه میگی مرسی گلی از دعوتت ولی من ی جای دیگ دعوت شدم

متوجه شدی؟

خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل

گفته در عین خوش اخلاقی و خوش رویی خودتون رو مشتاق نشون ندینیعنی سرد و خشک نباشینمیشه تقریبا مث این م ...

الان دیشب من حواسم پرت شد که پیامشون را سین زدم ولی جواب ندادم

سه چهار ساعت بعد پاسخ دادم راجع به تایم کاریم بود

بعد سریع سین زد نوشت اها یعنی شمام این تایم رو میرین

بعد دیگه جواب پیام رو نداد تا الان 

مثل هر شب شب بخیر یا صبح بخیر هم نگفت

ولی من هم رفتاری نکردم انگار نه انگار ،

امروز که پیام داد نوشتم هوم مرسی،

یک هفته هم نشده ارتباط چتی مون

تو دیدار ها خیلی مشتاق تر بود 

ولی اصلا نمیگه زنگ بزنم حرف بزنیم 

خیلی فرد زرنگ و باهوشی هست نمیدونم بازی روانی داره منو امتحان کنه یا چی

الان دیشب من حواسم پرت شد که پیامشون را سین زدم ولی جواب ندادمسه چهار ساعت بعد پاسخ دادم راجع به تای ...

شما و پارتنرتون چندسالتون هستش؟

خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل

من ۲۲

ایشون ۲۹

البته پارتنر نیستیم ، خواستگاری امدن برای ادامه اشنایی صحبت میکنیم