2777
2789
عنوان

استایل مشکی رو چطور میشه از تکراری و کسل بودنش کم کرد ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 24 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان که زرشکی مده ولی کرمی میتونی بگیری استخونی هم خوبه طوسی هم خوبه

کدومشو این رنگی بگیرم بیشتر تأثیر داره رو اینکه یهویی از سر تا پات مشکی نباشه ؟

یعنی شال یا کیف ؟

شال زرشکی دارم ولی احساس میکنم بازم تیره با تیره یجوری میشه

بستگی به رنگ پوستت داره اگر سفیدی مشکلی نداره 

من خودم با مشکی همیشه سفید استایل میکنم‌ 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
یقه اسکی زیرش رنگی بقیه مشکی یا یقه اسکی با بوت هم رنگ یا کیف و شالت هم رنگ خردلی زرد قرمز یه رنگ تن ...

نیم بوت و بارونیمو تازه گرفتم اینارو نمیتونم عوض کنم

همون شال و کیف بهتره 

بوت و بارونی کلا جزء آیتم های گرونه برای همین همیشه چون ریسک نکنم همه جا بپوشم مشکی میگیرمولی خب باف ...

پس همون کیف و شالتو ست کن.بازار جدیدا مدل های ست زیاد میارن.من یکی خریدم خیلی به دردم میخوره

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
بستگی داره ب لباسات استایل تمام مشکی هست ادم لذت میبرهبستگی داره پول ب چی دادیمثلا ی پالتو ۳تومنی ی ...

بارونیم ۲,۴۰۰ همین دیشب خریدم 

بوت هم حدود ۸۰۰-۹۰۰ 

شال هم معمولا ۳۰۰ تومنی میگیرم 

به این چیزا نیست خواهرم نصف اینارم پول نمیده از کوچه پس کوچه های بازار تو لا به لای رگال ها یه لباسا و مانتوهای شیکی انتخاب می‌کنه که تا چندین سال مد و شیکه 

و همه فکر میکنن چندین برابر هزینه کرده اما من خوب پول خرج میکنم اما خوب نمیتونم خوش سلیقه انتخاب کنم

بارونیم ۲,۴۰۰ همین دیشب خریدم بوت هم حدود ۸۰۰-۹۰۰ شال هم معمولا ۳۰۰ تومنی میگیرم به این چیزا نیست خو ...

همینا ک گفتی چشن بسته بپوش ببین چقدر خوش تیپ میشی

مطمینم 

خدایا کمک مردمان کشورم کن.