2777
2789
عنوان

نصف صورتمو میزارم از یک تا ده چند میدید📷📷📷📷📷📷

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 76 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جان❤️😍😍🥺پس اله بودی خوشوم گلدی بیلندن❤️😅هارالی سان؟

جانمسااان جیرانیم

تبریز لیم و سن؟

یه روزی بر میگردی که دیگه منی وجود نداره🙃 در حال اضافه شدن به جمع مرغان 😁البته اگه خدا بخواد💕🍃

جانمسااان جیرانیمتبریز لیم و سن؟

وااااای❤️❤️😍😍😍😍دوغوردانننننن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وایییی من بودقدر تبریزلیلری و تبریزی.سؤرم کییی😍😍❤️❤️❤️

من هم زنجانیام هم اردبیلی😁

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
وااااای❤️❤️😍😍😍😍دوغوردانننننن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وایییی من بودقدر تبریزلیلری و تبریزی.سؤرم کییی😍😍❤️❤️❤️من ...

لطفن وار نفس😍

به به زنجان مارالی سان پس😁

منیم زنجان دا بیدانا دوستوم وار چوووخ مهربان و معرفت لی د

یه روزی بر میگردی که دیگه منی وجود نداره🙃 در حال اضافه شدن به جمع مرغان 😁البته اگه خدا بخواد💕🍃

لطفن وار نفس😍به به زنجان مارالی سان پس😁منیم زنجان دا بیدانا دوستوم وار چوووخ مهربان و معرفت لی د

چوخ ممنون گولوم❤️❤️❤️😍نچه یاشین وار؟

اله تبریزده سن؟؟؟

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
چوخ ممنون گولوم❤️❤️❤️😍نچه یاشین وار؟اله تبریزده سن؟؟؟

۱۷

بلی تبریز دیم💞💞💞

@پیتزایونیکورنی‍ عزیزم‌تاپیکات‌قفل‌بود‌من‌اون‌شب‌عکس‌گذاشتی‌تو‌یکی‌از‌تاپیکا‌دیدمتی‌سوال‌قدت‌چنده؟؟

دقیق نمیدونم عزیزم 

چطور؟؟

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

دقیق نمیدونم عزیزم چطور؟؟

🥲خیلی خوب بود چون واسه همین سوالم شد

مرسی

قلبامون چی شد راستی؟؟                                   بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ،                        بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...                                       ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                               ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                                          اینه که جای بحث داره.. ....:))  #ماهِ‌من

🥲خیلی خوب بود چون واسه همین سوالم شدمرسی

۱۷۵ هستم فکر کنم 

دقیق بگم بین ۱۷۴ تا ۱۷۶

نظر لطفته🫠🫀

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

۱۷۵ هستم فکر کنم دقیق بگم بین ۱۷۴ تا ۱۷۶نظر لطفته🫠🫀

✨️🤍🤝🏻مرسی‌جان

قلبامون چی شد راستی؟؟                                   بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ،                        بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...                                       ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                               ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                                          اینه که جای بحث داره.. ....:))  #ماهِ‌من