2777
2789
عنوان

به نظرتون زشت نیست(علامت سوال و تعجب)

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 61 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرشوهر من تاحالا یه پره سبزی برام تمیز نکرده ،همه کاراشم تازه با منه سبزی میخره میگه بیا پاک کن ب ...

مشارکت خیلی خوبه

اره هستن نمونه هاش تو تاپیک یافت میشه 

«یارب مباد که گدا معتبر شود»«کاربری دست دو نفره»

وضعیت شما مثل جاری منه از اول کم سن بوده و همه کار کرده الان وظیفه شده اگه ی کاری انجام نده ازش نارا ...

دقیقا همینه.خیلی اشتباها کردم.کاش برمیگشتم عقب

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
خیلی خوبه اتفاقا منم همینجوریم ولی بعضیا نمیتونن دست خودشون نیست برای همه انجام میدن

بله من به شخصه اصلا تعارف ندارم. 

تا ببینم کسی میخواد با پررویی یا اینجور چیزها کارش رو پیش ببره ، نمی‌ذارم به هدفش برسه. 😁

نمیشه، ما دو تا عروس داریم یکی قدر میدونه هر کاری مامانم براش انجام میده اونم جبران میکنه ولی اون عر ...

اره ولی من عروسم ازین چیزا دیدم میگم گاهی باید ی فرقایی بذارن واسه کسی ک بیشتر‌قدرمیدونه یا بیشتر‌حواسش هست ب یچیزایی. ببین واسه ما مادرشوهرم جوری‌شده بود ک کارای‌کرده ی‌ منو با نکرده ی اون یکی عروساش یکی‌میگرد و این تو دراز مدت دلخوری اورد واسه من 

parasoo1989@
بله افراد بی ادب رو دیدم. 💔سخته ولی بالأخره باید یه راهی پیدا کنیم جلوی زورگویی اینجور افراد بایستی ...

بهشون باشه به خواهر شوهر هم میدن

والا من هروقت سبزی میخریم چون چندتا خانواده باهم میخریم میگم به اون نگیدا وگرنه ما جدا میخریم چون میدونم نمیاد مادرمنم مریضه نمیشه دستش همش تو اب باشه بقیه هم گوش میدن دیگه اون جدا میفته ولی برای خود مادرشوهر موندیم چه کنیم

مشارکت خیلی خوبهاره هستن نمونه هاش تو تاپیک یافت میشه

مشارکت شم دیدم.مثلا سبزی خورشت قرمه رو باهم خریدیم بیشتر کاراشم من کردم .من اولش گفتم این مقدار سبزی کمه ،مهمون زیاد میاد تا عید ام نمیرسونه.گفت نه خوبه .خلاصه دم عید تموم شد سبزیه کلیییی غر میزد که آره خوردن اندازه داره،من چقد برا اون سبزی زحمت کشیدم و فلان.گفتم دیگه غلط کنم باتو مشارکتی چیزی بخرم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
من چون شاغلم مادر شوهرم خودش میگه سبزی هاتو بیار پاک کنیممنم سبزی هامو میبرم سه نفری با شوهرم کمکش م ...

خسته کار نباشی

تو شرایطت فرق داره بعد میری کمکش اینا که ما میگیم راحت بگیر هستن

اولش کم سن بودم عقلم نمیکشید.الانم به قول شما شده وظیفه.باورت میشه حتی حموم رفتنشم وظیفه من میدونه؟م ...

دور شید ازش فقط

به نظر من مادرشوهر نباید اون کارها رو‌ براش انجام بده. محبت ، احترام ، کمک کردن و ... ، همه چیز باید ...

افرین .من مادرشوهرم انقد همینجوری الکی واسه اون یکی عروساش کرد ازترس اینکه پسراش صداشون درنیاد اما‌اونا هییییچ کاری‌براش نمیکردن دیگه اخر یجور غیرمستقیم همسره من اعتراض کرد بهش ک اگر قراره مراسمای اونارو خونه ی شما بگیرن بعد تو و زن من کار‌کنید اونا بشینن درصورتیکه مراسم واسه اوناس دیگه نمیایم ما. 

parasoo1989@
خسته کار نباشیتو شرایطت فرق داره بعد میری کمکش اینا که ما میگیم راحت بگیر هستن

تنهاس از طرفی دلم براش میسوزه دختر هم نداره چیز خوب بپزم واس اونم کنار میذارم پسر دیگش سال ب سال بهش سر نمیزنه 

شما واقعا یع مادرشوهری؟!توروخدا باعروست خوب باش کاری کن باهات صمیمی تر شعهرکاری ام دوس نداری براش ان ...

والا من ازدواج هم نکردم چه برسه به مادرشوهر بشم

اما به عنوان یه خواهرزاده داماد سعی کردم طرف حق رو بگیرم چه در مقابل مادرشوهر چه در مقابل عروس

مادرشوهر من تاحالا یه پره سبزی برام تمیز نکرده ،همه کاراشم تازه با منه سبزی میخره میگه بیا پاک کن ب ...

مادرشوهره من عروسش میرفت خونه باباش‌این میرفت خونه عروسشو تمیز میکرد 😐هیچکس باورش نمیشه .اسباب کشی‌بود دختره میرفت خونه باباش مادرشوهرم میرفت براش جمع میکرد و تمیز میکرد و میچید😐 اینا غلطه. وقتی طرف‌تنش‌سالمه این کارا غلطه .

الان دختره از چشم افتاد میخوان طلاقش بدن 

parasoo1989@