2777
2789

من شاغل نیستم پول تو جیبیم هم اونقدری نیست که هم بتونم پس انداز کنم 

یک سال باهم هستیم تو این یک سال ایشون در حد توانشون چه با مناسبت چه بی مناسبت برام خرج کرده و کادو گرفته

منم تولدش ولنتاین و سالگردمون و یه کادو همینجوری براش گرفتم(دستبند و ایرپاد اما اصل نبود هودی و کمربند)

حالا چون سه تا مناسبت افتاده پشت هم (سالگرد و تولدش و ولنتاین) نمیتونم برا ولنتاین چیزی بگیرم 

زشت نیست؟

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط تولد

ینی زشت نست نگیرم؟آخه اون خودش درامد داره اما من نه و تمام چیزایی که خریدم ریز ریز پولش و جمع کردم

من نمیخرم همسرم نمیزاره میگه گناه داری از خرجیت نخر.ولی خودش همه مناسبتارو برام میگیره🥲😆

چه همسر خوبی

خوشبخت باشین

ینی زشت نست نگیرم؟آخه اون خودش درامد داره اما من نه و تمام چیزایی که خریدم ریز ریز پولش و جمع کردم

مهم اینه عقایدتون مشابه هم باشه در این مورد

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

مهم اینه عقایدتون مشابه هم باشه در این مورد

یه بار همینجور بهش گفتم اگه نتونم برات چیزی بگیرم ناراحت میشی گفت نه چرا بابد ناراحت شم

نه نیاز نیست همه جشن ها کادو گرفته بشه 

ما هم همه رو نمیخریم 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

یه بار همینجور بهش گفتم اگه نتونم برات چیزی بگیرم ناراحت میشی گفت نه چرا بابد ناراحت شم

میتونید بهتر بپرسید 

مثلا عزیزم به نظرت ادمها که با هم توی رابطه هستن کی و توی چه مناسبت هایی باید کادو بخرن

به نظرت قوانین هدیه دادن توی رابطه چیه

میتونید بهتر بپرسید مثلا عزیزم به نظرت ادمها که با هم توی رابطه هستن کی و توی چه مناسبت هایی باید کا ...

چه سیاست داری 

ازدواج کردی یا نه تحصیلاتت چقده البته اگه دوست داری ج بده

قبل عروسی ب کادو و جشن خیلی پایبند بودم . اما بعد ازدواج دیدم شوهرم همش زد حال میزنه مثلا جشن میگرفتم یا هرچی مثل ماتم زده ها نگاه میکنه و کادو هم یچیز مزخرف اونم بزور میخره . خودشم میگفت میبرمت بازار هر چی میخوای بگیر . دیگه  بزاش جشن نگرفتم فقط کیک لقمه ای خریدم یه کبریت زدم گفتم فوت کن . و اینکه هزینه ی جشنارو جمع میکنیم میریم سفر اینجوری بهتره ولی من برا خودم جشن  تولد میگیرم امسال مثلا بهش گفتم کیک بخریم بریم رستوران .

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
چه سیاست داری ازدواج کردی یا نه تحصیلاتت چقده البته اگه دوست داری ج بده

این سیاست نیست عزیزم

مهارت مذاکره است 

متاهلم 

دکتری غیرپزشکی دارم